Contacteer Ons

Voorspellingen

Qatar vs Senegal Voorspelling – WK Voetbal 2022

Qatar vs Senegal voorspelling wk 2022
Qatar vs Senegal Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Vrijdag 25 November, 14.00 uur – Ahmed bin Alistadion

Qatar vs Senegal Voorspelling

Qatar en Senegal ontmoeten elkaar op vrijdag 25 November in het Ahmed bin Alistadion op het WK voetbal. De twee landen staan onderaan in groep A, nadat Qatar de openingswedstrijd verloor van Ecuador en Senegal van Nederland verloor.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Waar Qatar redelijk kansloos ten onder ging tegen Ecuador, was het een ander verhaal voor Senegal. De Senegalezen spelen solide en kregen pas in de slotfase twee doelpunten te verwerken van het Nederlands Elftal.

Het team van Qatar zal hard aan de bak moeten om een blamage te voorkomen, aangezien Senegal op papier een sterkere ploeg is dan Ecuador.

Lees snel verder voor onze Qatar vs Senegal wedtips!

Qatar teamnieuws

Het was voor de toeschouwers van het WK een grote verrassing hoe de ploeg uit het gastland voor de dag zou komen op het eindtoernooi.

Uiteindelijk werd al snel duidelijk dat Ecuador een maatje te groot was en liet Qatar teleurstellend voetbal zien. Bondschoach Félix Sánchez zal dus hard aan de bak moeten om zijn team klaar te maken voor het duel tegen Senegal.

De ploeg van Qatar heeft weinig grote namen in de gelederen en kan wat dat betreft dus niet op tegen de spelers van Senegal.

Senegal teamnieuws

Senegal zal de wedstrijd tegen Nederland snel willen vergeten. De Senegalezen speelden goed en creëerden genoeg kansen om minstens een doelpunt mee te pakken, maar vergaten om het af te maken.

Bondscoach Aliou Cissé zal het goede spel dat zijn team liet zien tegen Nederland wel mee willen nemen naar de wedstrijd tegen Qatar. Hij zal er alles aan doen om de belangrijke punten in Groep A te sprokkelen voor de groepsfase.

De grote afwezige bij Senegal is sterspeler Sadio Mané, hij moest vanwege een blessure het WK laten schieten. De Senegalezen zullen zijn gemis moeten opvangen met Ismaïla Sarr en Boulaye Dia Sarr.

Voorspelling Qatar vs Senegal

Senegal zal gedreven zijn om de aansluiting met Oranje niet te verliezen. De nationale ploeg heeft laten zien dat ze goed voetbal op de mat kunnen leggen en ook goed mee kunnen tegen een tegenstander als Nederland.

Qatar is echter van een ander kaliber en de verwachting is dan ook dat Qatar vs Senegal in een eenvoudige overwinning voor de Senegalezen zal eindigen.

De ploeg van Aliou Cissé zal het qua afronden beter moeten doen dan in hun vorige wedstrijd, maar wij verwachten dat dit geen probleem wordt. Een overwinning voor Senegal met minstens 2 doelpunten ligt in de lijn der verwachting.

Wedtips

De quoteringen voor deze Qatar vs Senegal voorspelling zijn afkomstig van Bet365 Nederland. Je kunt via onderstaande knop eenvoudig een account aanmaken en inzetten.

🏆 Winnaar: Senegal (1.61)

🥅 Aantal doelpunten: 2 of 3 (1.95)

🏆 Senegal wint en houdt de nul (2.37)