Contacteer Ons

Voorspellingen

PSV vs Sturm Graz Voorspelling

psv vs sturm graz
PSV vs Sturm Graz
Aftrap: Donderdag 25 November, 21.00 uur – Philips Stadion, Eindhoven

PSV vs Sturm Graz: Onze Voorspelling

Donderdag 25 september ontvangt PSV het Oostenrijkse Sturm Graz om een plaats bij de eerste twee in groep 4 van de Europa League te bemachtigen. PSV staat momenteel derde en moet winnen om nog kans te maken om te overwinteren in Europa. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sturm Graz vinden we terug op de laatste plaats in groep 4 met slechts 1 punt. De Oostenrijkers kunnen zich richten op de nationale competitie, omdat het alleen nog theoretisch mogelijk is om de volgende ronde te bereiken.

PSV Teamnieuws
PSV presteert wisselvallig in Europa. Tegen Monaco werd gelijk gespeeld en verloren. Tegen Real Sociedad werd in de eerste wedstrijd ook gelijk gespeeld en tegen Sturm Graz werd er een overwinning behaald.

PSV doet het prima in de Nederlandse competities. Samen met Ajax staan de Eindhovenaren op de eerste plaats. De laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse werd verrassend eenvoudig gewonnen met 2-0.

Roger Schmidt kan over een fitte selectie beschikken en lijkt dus klaar voor de clash met Sturm Graz.

Sturm Graz Teamnieuws
Sturm Graz wist alleen tegen Real Sociedad een puntje weg te snoepen. Dat was in de laatste groepswedstrijd. Alle andere wedstrijden in Europa gingen verloren. Vandaar ook de laatste plaats in de groep.

De aanvallers van Sturm Graz hebben in de afgelopen zes wedstrijden echte problemen gehad met het maken van doelpunten. Er werd maar 4 keer gescoord. De ploeg van Christian Ilzer zal dus in Eindhoven scherper voor het doel moeten zijn om te winnen. 

In de Oostenrijkse competitie vinden we Sturm Graz terug op de derde plaats. Afgelopen weekend werd er kansloos verloren tegen Lask Linz dat negende staat.

Onderlinge resultaten
De eerste wedstrijd tussen beiden teams ooit werd eerder dit seizoen door PSV met 4-1 gewonnen in Graz. In die wedstrijd eindigde PSV overigens met 10 man door een rode kaart voor Sangare.

Onze Wedtips voor PSV vs Sturm Graz

Gezien de vorm waarin PSV verkeert, denken wij dat het een leuke avond gaat worden voor de fans. PSV zal overtuigend van start gaan en met een klinkende overwinning van het veld afstappen om zo de volgende stap richting Europese overwintering te zetten. Wij zetten daarom in op een 3-0 overwinning voor PSV.

Onze PSV vs Sturm Graz wedtips zijn dus als volgt:

Winnaar: PSV (1.20)

Meer dan 2.5 doelpunten: (1.57)