Contacteer Ons

Voorspellingen

PSV vs Rangers Voorspelling – Champions League Play-Offs 2022

PSV vs Rangers voorspelling Champions League Play-Offs 2022
PSV vs Rangers Voorspelling – Champions League Play-Offs
Aftrap: Woensdag 24 Augustus, 21.00 uur – Philips Stadion, Eindhoven

PSV vs Rangers Voorspelling

PSV speelt de laatste wedstrijd om een Champions League ticket op woensdag 24 augustus in eigen huis tegen de Rangers. De eerste wedstrijd was een waar spektakelstuk dat uiteindelijk in 2-2 eindigde. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zowel de Rangers als PSV maakten er in de eerste wedstrijd een leuke voetbalshow van. Beide coaches lieten hun teams aanvallend voetbal spelen en dat leverde voor de neutrale toeschouwer een leuk schouwspel op. 

In Eindhoven kan PSV het dus afmaken door te winnen. Het zal wederom een interessante wedstrijd worden, omdat er veel op het spel staat voor beide teams. 

Lukt het PSV om eindelijk de groepsfase van de Champions League te bereiken? Of zijn het de Rangers van Giovanni van Bronckhorst die doorgaan naar de groepsfase? Lees hieronder het laatste nieuws van beide teams en onze PSV vs Rangers voorspelling. 

PSV teamnieuws

PSV begon goed aan de heenwedstrijd op Ibrox Park in Glasgow met enkele goede kansen van aanvoerder Luuk de Jong. Uiteindelijk kon Ruud van Nistelrooy leven met een gelijkspel daar zijn ploeg nog op achterstand kwam door een blunder van keeper Benitez. 

In de return tegen de Rangers kan Ruud van Nistelrooy niet beschikken over Madueke, Boscagli,Vinícius, Mauro Junior en Vertessen vanwege blessures. De rest van de selectie is fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen in het Philips stadion.

Rangers teamnieuws

Giovanni van Bronckhorst zag zijn ploeg op achterstand en op voorsprong komen. Daarom zal hij dan ook met gemengde gevoelens terugkijken op de eerste wedstrijd. Desondanks zei van Bronckhorst uiteindelijk dik tevreden te zijn met een gelijkspel. 

In Eindhoven zal van Bronckhorst hoogstwaarschijnlijk met hetzelfde elftal aantreden als in de eerste wedstrijd. Dat betekent dus dat Ofoborh, Hagi en Roofe er vanwege blessures niet bij zullen zijn.

Onderlinge resultaten

Afgelopen week was het alweer de 5e keer dat beide teams tegenover elkaar stonden. De Rangers wisten 3 keer te winnen, er werd 2 keer gelijkgespeeld en PSV wist geen enkele wedstrijd te winnen.

In totaal werden er 15 goals gescoord: 10 voor de Rangers en 5 voor PSV.

Voorspelling PSV vs Rangers

In de eerste wedstrijd lieten beide teams zien dat ze leuk aanvallend kunnen voetballen. Het weer speelde echter een zeer belangrijke rol.

Het regende namelijk de hele wedstrijd in Schotland en uiteindelijk was het de keeper van PSV die daar het meeste last van had. Hij liet namelijk een simpel ogende bal door zijn handschoenen glippen. 

In Eindhoven zal het droog en warm zijn en wordt voor eigen publiek gespeeld. PSV heeft thuis tegen Monaco bewezen dat ze ijzersterk spelen voor eigen publiek. Daarom verwachten wij dat PSV uiteindelijk de groepsfase van de Champions League zal bereiken.

Wedtips

Onze analisten hebben de wedtips voor PSV vs Rangers van BetCity gehaald. Maak eenvoudig een account via onderstaande knop en zet in op jouw favoriete weddenschap.

🏆 Reguliere speeltijd: PSV (1.72)

🥅 Beide teams scoren in de eerste helft: Ja (4.30)

⚽ Eerste doelpunt: PSV (1.42)

Daarnaast raden we deze BetCity pre-pack met odds van 3.35 aan:

  • Beide teams scoren
  • PSV wint
  • Meer dan 2.5 doelpunten