Contacteer Ons

Voorspellingen

PSV vs Feyenoord Voorspelling

psv vs feyenoord voorspelling

Op zondag 19 September speelt Feyenoord in het Philips Stadion tegen PSV. De Eindhovenaren zijn de competitie sterk begonnen en zijn dan ook de te kloppen ploeg. Arne Slot heeft in de eerste wedstrijden van Feyenoord laten zien dat het team aardig kan voetballen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te gaan worden in de strijd om het landskampioenschap.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV vs Feyenoord Voorspelling

PSV Teamnieuws

PSV is met 4 overwinningen de koploper van Nederland. Je kan gerust stellen dat Roger Schmidt een team heeft neergezet dat dit jaar een serieuze kans maakt om de Eredivisie te winnen. Niet alleen wisten ze de selectie in de breedte te versterken, maar ze wisten ook bepalende spelers zoals Mario Götze te behouden. 

Tegen Feyenoord zal de nieuwe aanwinst Vinicius waarschijnlijk zijn eredivisie debuut maken. Mochten de Eindhovenaren niet gehavend uit de strijd tegen Real Sociedad komen op donderdag voor de Europa League dan kan PSV over een fitte selectie beschikken zondag.

Feyenoord Teamnieuws

Feyenoord is de competitie wisselvallig begonnen. De laatste wedstrijd was twee weken geleden tegen FC Utrecht waar de Rotterdammers kansloos onderuit gingen met 3-1. 

In twee weken kan veel veranderen, zullen ze denken in Rotterdam. Zo werden er twee nieuwe aanwinsten op huurbasis overgenomen. Ten eerste, Cyriel Dessers van KRC Genk. Daarnaast wist Feyenoord ook nog Reiss Nelson van Arsenal te huren. De verwachting is dat beide spelers minuten zullen maken tegen PSV.

Onderlinge resultaten

In totaal stonden PSV en Feyenoord 52 keer tegenover elkaar. Daarvan wist PSV 21 keer te winnen. Feyenoord wist 18 keer te winnen en de ploegen speelden 13 keer gelijk. Vorig seizoen wist Feyenoord met een gelijkspel in Eindhoven weg te komen 1-1. 

Onze wedtips voor PSV vs Feyenoord

PSV – Feyenoord is de eerste echte topper van het nieuwe seizoen. PSV is ijzersterk begonnen aan de competitie en Feyenoord wil zich meten met de top van Nederland.

Feyenoord zal het lastig krijgen daar PSV vol voor de aanval zal gaan. Mocht Feyenoord de aanvalsdrang van PSV weten te pareren dan zouden ze op de counter zeer gevaarlijk kunnen zijn. Desondanks denken wij dat PSV met 4-2 zal winnen, omdat ze het vertrouwen hebben, als leider van de Eredivisie.

Winnaar: PSV(1.67)

Aftrap: Zondag 19 september, 14.30 uur – Philips Stadion, Eindhoven