Contacteer Ons

Voorspellingen

PSV vs FC Utrecht Voorspelling

psv vs fc utrecht
PSV vs FC Utrecht
Aftrap: Zaterdag 4 December, 21.00 uur – Philips Stadion, Eindhoven

PSV vs FC Utrecht: Onze Voorspelling

Op 4 december staat de topper PSV vs FC Utrecht op het programma in de Eredivisie. Na de misstap in Heerenveen vorige week wil PSV zich revancheren om Ajax niet uit het oog te verliezen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Utrecht staat op de vierde plaats op 5 punten achterstand van PSV. De Utrechtenaren wisten vorige week thuis met 1-0 te winnen van Heracles. Het belooft dus een spannende pot te worden in het Philips stadion.

PSV Teamnieuws
De defensie van de Eindhovenaren is een onderwerp van discussie. De ploeg van Roger Schmidt heeft al 21 doelpunten tegen gekregen dit jaar. Dit is evenveel als Sparta die we terugvinden op de 17e plaats van de ranglijst. Afgelopen weekend ging doelman Drommel opzichtig de fout in en daarom gingen er dus weer punten verloren. 

De Eindhovenaren hebben een fitte selectie dus PSV zal met dezelfde elf starten als tegen SC Heerenveen. Al is dat niet altijd een zekerheidje met Roger Schmidt, aangezien hij nog wel eens met verrassingen kan komen.

FC Utrecht Teamnieuws

FC Utrecht staat netjes vierde en mag zich buiten de top 3 gerust de beste van de rest noemen. Vorige week wist de ploeg van René Hake zelf niet te scoren, maar door een eigen doelpunt van Heracles wist de ploeg in de 93e minuut wel te winnen. 

Overigens werd er twee weken geleden nog met 2-1 van SC Cambuur verloren dus FC Utrecht dient aankomend weekend echt uit een ander vaatje te tappen. Er zijn geen blessuregevallen bekend dus René Hake kan zijn beste 11 opstellen.

Onderlinge resultaten

In de laatste 3 jaren speelden beiden ploegen 6 keer tegen elkaar. PSV wist daarvan 3 keer te winnen, FC Utrecht wist 1 keer te winnen en er werd 2 keer gelijkgespeeld. 

De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was in mei dit jaar. Het werd toen 1-1 in FC Utrecht.

Onze Wedtips voor PSV vs FC Utrecht

We verwachten een wedstrijd tussen twee ploegen die niet veel van elkaar afwijken. De verdediging van PSV is niet helemaal waterdicht, maar het is nog maar de vraag of de voorhoede van FC Utrecht hiervan kan profiteren. Uiteindelijk zullen beide teams het net weten te vinden, maar toch zal de wedstrijd in een gelijkspel eindigen. 

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.70)

🥅 Rust resultaat: Gelijkspel (2.50)

⚽ Totaal doelpunten: 2 of 3 doelpunten (2.10)

Odds via Bet365