Contacteer Ons

Eredivisie

PSV vs FC Twente Voorspelling

PSV vs FC Twente
PSV vs FC Twente
Aftrap: Zaterdag 30 Oktober, 16.30 uur – Philips Stadion
, Eindhoven

PSV speelt aanstaande zaterdag in Eindhoven tegen FC Twente. De Eindhovenaren bezetten momenteel de tweede plek in de eredivisie met 4 punten achterstand op de koploper Ajax. Vorige week kreeg PSV een draai om de oren van datzelfde Ajax en droop de ploeg met 5-0 van het veld af. PSV heeft dus wat goed te maken tegen het goed presterende FC Twente. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Twente vinden we terug op een verdienstelijke zevende plaats. De ploeg van Ron Jans doet leuk mee in het linkerrijtje. Fortuna Sittard, Cambuur en NEC wisten alleen te winnen van FC Twente. Dit zegt genoeg over hoe FC Twente zich weet te motiveren tegen de grotere teams in de competitie. Ze zullen dit zaterdag zaterdag een vervolg willen geven.

PSV vs FC Twente: Onze Voorspelling

PSV Teamnieuws

PSV is niet geheel ongeschonden uit de strijd met Ajax gekomen. Roger Schmidt zal het enkele weken moeten doen zonder de sterspelers Noni Madueke en Cody Gakpo. Zij waren er ook al niet in bij in Amsterdam.

PSV zal dus moeten puzzelen met de opstelling en de wedstrijd van zaterdag winnend af te sluiten om Ajax niet direct uit het oog te verliezen.

FC Twente Teamnieuws

FC Twente presteert redelijk in het nieuwe seizoen. De ploeg van Ron Jans heeft bewezen dat ze moeilijk te verslaan zijn, maar aan de andere kant hebben ze toch punten gemorst tegen de kleine ploegen.

In aanloop naar de wedstrijd in Eindhoven kan FC Twente over nagenoeg een compleet fitte selectie beschikken. Dit betekent dat Virgil Misidjan gewoon weer in de basis start. Hij scoorde afgelopen weekend tegen NEC.

Onderlinge Resultaten

De laatste keer dat PSV de Tukkers ontving in eigen huis was eerder dit jaar in februari. PSV won toen vrij eenvoudig met 3-0. Malen scoorde toen nog tweemaal voor de Eindhovenaren. Hij is inmiddels niet meer bij PSV. Malen speelt tegenwoordig voor Dortmund.

FC Twente heeft moeite om te winnen in Eindhoven. De laatste overwinning dateert uit het jaar 2012 toen de ploeg uit Enschede won met 6-2.

Onze wedtips voor PSV vs FC Twente

Wij denken dat PSV het erg lastig zal krijgen tegen FC Twente. Sterspelers Gakpo en Madueke zullen zeker gemist worden. Aan de andere kant zullen ze zich zeker voor eigen publiek willen laten zien dat ze nog volop in de strijd zijn voor het landskampioenschap.

FC Twente kan er een leuke wedstrijd van maken. Mocht het geluk een beetje meezitten dan kan er zelfs een overwinning worden geboekt. Wij denken uiteindelijk dat PSV en FC Twente niet verder zullen komen dan een 1-1 gelijkspel.

Voorspelling: Gelijkspel (5.70)