Contacteer Ons

Voorspellingen

Portugal vs Uruguay Voorspelling – WK Voetbal 2022

Portugal vs Uruguay voorspelling wk 2022
Portugal vs Uruguay Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Maandag 28 November, 20.00 uur – Lusailstadion

Portugal vs Uruguay Voorspelling

Portugal speelt hun tweede wedstrijd van het WK tegen Uruguay uit Zuid-Amerika. De wedstrijd zal plaatsvinden op maandag 28 november om 20.00 uur Nederlandse tijd en het belooft een spannende wedstrijd te worden.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cristiano Ronaldo wist met zijn ploeg met 3-2 af te rekenen met het sterke Ghana. Uruguay kwam in een teleurstellende wedstrijd niet verder dan een 0-0 tegen Zuid-Korea.

Uruguay met sterspeler Suarez wil tegen Portugal winnen om zo nog zicht te houden op de volgende ronde in dit WK. Aan de andere kant wil Ronaldo zo snel mogelijk zeker zijn van de volgende ronde. Dit kan als de Portugezen aanstaande maandag weten te winnen.

Portugal teamnieuws

Portugal en Cristiano Ronaldo bewezen afgelopen donderdag dat ze al het negatieve nieuws rondom de sterspeler naar de achtergrond hebben gedrukt. Ronaldo en Manchester United brachten namelijk naar buiten dat de Portugees na het WK niet meer zal terugkeren in Engeland.

Tegen Ghana was Ronaldo dan ook gebrand om de wereld te laten zien dat hij zich nog steeds op het hoogste niveau kan meten met de beste voetballers. Uiteindelijk wist Ronaldo via een penalty zijn naam op het scorebord te zetten.

Hij moest echter zijn verdedigers na de wedstrijd vermanend toespreken, want de Portugezen zagen er achterin niet al te best uit.

Coach Fernando Santos kan tegen Uruguay over een fitte selectie beschikken. Hij zal echter wel met een andere elf starten. De wisselspelers maakten namelijk tegen Ghana het verschil.

Uruguay teamnieuws

Daar waar Portugal met een overwinning het WK begonnen, moest Uruguay genoegen nemen met een bloedeloos gelijkspel tegen Zuid-Korea. In totaal wisten de Zuid-Amerikanen maar 1 gericht schot te lossen op het doel van Zuid-Korea.

Verder zag Suarez er niet al te best uit en hij werd dan ook 20 minuten voor het einde van de wedstrijd gewisseld.

Tegen Portugal zal coach Diego Alonso meer verwachten van zijn ploeg. Uruguay moet namelijk winnen om de groepsfase van dit WK te overleven.

Dit zou in principe geen onmogelijke opgave moeten zijn. Hij heeft immers de beschikking over diverse grote namen zoals Nunes van Liverpool en Cavani van Valencia.

Voorspelling Portugal vs Uruguay

Portugal vs Uruguay zal een interessante ontmoeting worden. Luis Suarez tegen Cristiano Ronaldo. Portugal heeft de eerste wedstrijd laten zien dat ze een outsider zijn om het WK in Qatar te winnen dit jaar. Uruguay moet alle zeilen bijzetten om niet al 2 wedstrijden kansloos te zijn en uitgeschakeld te worden.

Wij verwachten uiteindelijk dat Portugal met minimaal een doelpunt van Cristiano Ronaldo van Uruguay zal winnen. We verwachten dat Luis Suarez helaas niet tot scoren zal komen.

Wedtips

De quoteringen voor de wedtips voor Portugal vs Uruguay zijn afkomstig van Zebet. Maak een account via de knop hieronder en zet in op het WK.

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.87)

🥅 Reguliere speeltijd: Portugal (1.92)

⚽ 1e team dat scoort: Portugal (1.57)