Contacteer Ons

Voorspellingen

Portugal vs Ghana Voorspelling – WK Voetbal 2022

Portugal vs Ghana voorspelling wk 2022
Portugal vs Ghana Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Donderdag 24 November, 17.00 uur – Stadion 974

Portugal vs Ghana Voorspelling

Voor Portugal en Cristiano Ronaldo start het WK voetbal op donderdag 24 november om 17.00 uur tegen Ghana. Portugal is ook in deze editie van de eindronde van het WK weer een outsider om het toernooi te winnen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ploeg van Fernando Santos beleefde een moeizame kwalificatie en moest zelfs via de achterdeur kwalificatie veiligstellen. 

Ghana, de tegenstander van Portugal, eindigde in de WK kwalificatiegroep met Zuid-Afrika, Ethiopië en Zimbabwe op de eerste plaats. Vervolgens wist Ghana af te rekenen met Nigeria, Madagaskar en de Centraal-Afrikaanse republiek.

Portugal teamnieuws

Het nieuws van Portugal draait met name om sterspeler Cristiano Ronaldo. De sterspeler heeft zich onlangs kritisch uitgelaten op de leiding van zijn club Manchester United en zijn trainer Erik ten Hag. Als resultaat besloot Manchester United het contract van de Portugees te ontbinden en gaf hem een boete. 

Zijn medespelers in het Portugees elftal moeten het dus doen met een geïrriteerde Ronaldo en het is dan ook maar de vraag hoe coach Santos hiermee omgaat. 

Naast Ronaldo, zijn er nog genoeg andere spelers van wereldniveau in de selectie van Portugal te vinden. Bernardo Silva van Manchester City en Bruno Fernandes zijn de absolute smaakmakers op het middenveld. 

In de verdediging vinden we Rúben Dias en Joao Cancelo van Manchester City. Nuno Mendes van PSG en Pepe van FC Porto maken de verdediging compleet.

Ghana teamnieuws

Daar waar het behoorlijk onrustig is bij Portugal, gaat het er bij Ghana een stuk rustiger aan toe. De ploeg van Otto Addo heeft één speler uit de Nederlandse Eredivisie in dienst: Kudus van Ajax is namelijk geselecteerd. 

Andere grote namen in de Ghanese selectie zijn die van Thomas Partey van Arsenal, Iñaki Williams van Athletic Bilbao, Mohammed Salisu van Southampton en Sulemana van Stade Rennes. 

Voorspelling Portugal vs Ghana

Portugal zal als favoriet deze wedstrijd in gaan. Als je kijkt naar de selecties op papier dan zie je dat Portugal met spelers als Fernandes en Silva de spelers heeft om het WK te winnen. Het enige dat als een donkere wolk boven de Portugese ploeg hangt is de situatie rondom sterspeler Ronaldo. 

Als coach Santos besluit om de sterspeler niet op te stellen dan zal dit natuurlijk slecht vallen bij Ronaldo. Aan de andere kant kan de coach bijna niet anders, aangezien Ronaldo de laatste tijd niet veel aan spelen is toegekomen. 

Ghana is een fysiek sterke ploeg die het verdedigend goed voor elkaar heeft. Aanvallend heeft de Afrikaanse ploeg vaak nog moeilijkheden om het net te vinden. 

We verwachten dan ook een wedstrijd tussen 2 teams die aan elkaar gewaagd zullen zijn. Uiteindelijk zal de wedstrijd in een gelijkspel of een nipte overwinning van Portugal eindigen.

Wedtips

De quoteringen voor de wedtips van Portugal vs Ghana zijn afkomstig van Circus. De bookmaker heeft een welkomstbonus van maar liefst €250 voor nieuwe spelers, die je via onderstaande knop kan claimen.

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.55)

🏆 Resultaat: Gelijkspel (4.60)

🥅 Meer dan 2.5 doelpunten (2.09)