Contacteer Ons

Voorspellingen

Polen vs Saoedi-Arabië Voorspelling – WK Voetbal 2022

polen vs saoedi-arabie voorspelling wk 2022
Polen vs Saoedi-Arabië Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Zaterdag 26 November, 14.00 uur – Education Citystadion

Polen vs Saoedi-Arabië Voorspelling

Polen en Saoedi-Arabie treffen elkaar in de tweede wedstrijd in Poule C. De wedstrijd wordt op zaterdag 26 november om 14.00 uur gespeeld in het Education Citystadion in Al Rayyan.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het Poolse elftal speelde in de openingswedstrijd toch wat teleurstellend gelijk tegen Mexico. Sterspeler Lewandowski mistte een penalty in de tweede helft, waardoor de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel eindigde.

Het nationale team van Saoedi-Arabië is na de openingswedstrijd tegen Argentinië de meest besproken voetbal ploeg ter wereld. De Arabieren wisten hun openingswedstrijd verrassend met 2-1 te winnen van Argentinië en brachten het hele land in jubelstemming.

Kunnen de Arabieren weer voor een stunt zorgen? Lees snel verder voor onze Polen vs Saoedi-Arabië voorspelling.

Polen teamnieuws

Het nationale elftal van Polen heeft veel om over na te denken na de wedstrijd tegen Mexico. Hoewel het spelbeeld in het voordeel van Mexico was, hadden de Polen een uitgelezen kans om de wedstrijd te beslissen.

De gemiste penalty van Robert Lewandowski zal pijnlijk zijn, zeker in de moeilijke poule met Argentinië en het verrassende Saoedi-Arabië.

We verwachten dat Feyenoord speler Sebastian Szymanski ook tegen Saoedi-Arabië weer in de aanval zal starten naast Lewandowski. De Polen zullen in hun tweede wedstrijd uit een ander vaatje moeten tappen om de leiding Groep C niet uit het ook te verliezen.

Saoedi-Arabië teamnieuws

Saoedi-Arabië is met recht de grote verrassing van het WK 2022. De verdediging van de ploeg van trainer Hervé Renard stond als een huis en was voor de Argentijnen bijna onmogelijk om te doorbreken. Het enige doelpunt van Argentinië werd gescoord uit een penalty.

Vanwege de fabelachtige prestaties van het nationale elftal heeft de koning van Saoedi-Arabië de dag na de wedstrijd uitgeroepen tot een nationale feestdag. Het mag duidelijk zijn dat de winst op Argentinië veel betekent voor de Arabieren.

Hoewel dus van Argentinië is gewonnen, zal de ploeg nu niet achterover kunnen leunen. De verwachting is dat Hervé Renard in de wedstrijd tegen polen niet over Mohammed Al Breik kan beschikken, hij kreeg in de slotfase een hard knietje in het gezicht van zijn eigen doelman.

Voorspelling Polen vs Saoedi-Arabië

Normaal gesproken zouden we een vrij eenvoudige overwinning voor Polen voorspellen. Het resultaat van Saoedi-Arabië tegen Argentinië is natuurlijk opmerkelijk, maar het is maar de vraag of de ploeg van Hervé Renard dit niveau vol kan houden gedurende de groepsfase.

We verwachten dat Polen de aanval zal kiezen, maar dat het ze flink lastig zal worden gemaakt door de stugge verdediging van de Arabieren. Lewandowski zal de taak krijgen om deze verdediging te doorbreken, samen met Feyenoorder Szymanski.

Uiteindelijk zal de wedstrijd toch met een klein aantal doelpunten in het voordeel van Polen worden beslist.

Wedtips

De wedtips voor Polen vs Saoedi-Arabië zijn afkomstig van Zebet. Maak eenvoudig een account aan via de knop hieronder.

🏆 Winnaar: Polen (1.78)

🥅 Aantal doelpunten: Minder dan 2.5 (1.67)

⚽ Robert Lewandowski scoort (1.82)