Contacteer Ons

Voorspellingen

Polen vs Nederland Voorspelling – Nations League 2022

Polen vs Nederland Voorspelling Nations League 2022
Polen vs Nederland Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Donderdag 22 September, 20.45 uur – Stadion Narodowy, Warschau

Polen vs Nederland Voorspelling

Op 22 september wordt de Nations League voor het Nederlands elftal weer vervolgd met de wedstrijd in en tegen Polen. Met 3 overwinningen en 1 gelijkspel is Oranje het nieuwe Nations League seizoen uitstekend begonnen. Met name de 1-4 zege in de eerste wedstrijd op België was indrukwekkend.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nederland staat momenteel op de eerste plaats in groep 4 met 10 punten en zal er alles aan doen om België achter zich te houden. 

Polen staat met 4 punten op de derde plaats en is er alles aan gelegen om in eigen huis te winnen van Nederland om zo nog kans te maken op de play-offs.

Polen vs Nederland zal dus een wedstrijd worden waarvoor er zeker voor Polen veel op het spel staat. Hoe weet Oranje hier mee om te gaan?

Polen teamnieuws

Polen heeft zich via de achterdeur nog net weten te kwalificeren voor het WK in Qatar later dit jaar. De Polen deden dit door Zweden met 2-0 te verslaan. In de Nations League wisten de Polen tot dusver 4 punten te verzamelen door te winnen van Wales en gelijk te spelen tegen Nederland.

In de laatste wedstrijd werd thuis met 0-1 van België verloren. Tegen Nederland kan coach Czesław Michniewicz niet beschikken over Szymon Zurkowski, keeper Szczęsny en Nalewski. 

Milik is geschorst en zal dus ook niet tegen Nederland spelen. Sterspeler Robert Lewandowski zal wel van de partij zijn.

Nederland teamnieuws

Het Nederlands elftal gaat aan de leiding in groep 4 in de Nations League. Louis van Gaal heeft in korte tijd een ploeg gesmeed die bijzondere prestaties neerzet. Denk bijvoorbeeld aan de 1-4 overwinning op België.

Met het oog op het WK zal Louis van Gaal langzamerhand patronen in zijn elftal willen bouwen. Het lastige is dat zijn dragende spelers momenteel niet in de meest geweldige vorm steke. Zowel Frenkie de Jong als Memphis Depay zijn geen basiskrachten bij hun club Barcelona.

Aan de andere kant kloppen er ook spelers behoorlijk hard op de deur. Denk bijvoorbeeld aan de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia en Teun Koopmeiners die elke week bij Atalanta speelt.

Tegen Polen kan van Gaal niet beschikken over Georginio Wijnaldum en Luuk de Jong. Zij zijn beiden geblesseerd.

Onderlinge resultaten

In totaal speelden Polen en Nederland 4 keer tegen elkaar. Nederland wist daarvan 3 keer te winnen. Er werd 1 keer gelijk gespeeld. 

De laatste keer dat beide teams tegen elkaar speelden was in juni dit jaar. Het werd toen 2-2. Dumfries en Klaassen scoorden voor Nederland. Zielinski en Bednarek scoorden voor de Polen.

Voorspelling Polen vs Nederland

Polen vs Nederland zal een wedstrijd worden waarbij vooral Polen op zoek zal gaan naar de overwinning. Alles draait om de sterspeler Robert Lewandowski, zeker gezien de schorsing van Arkadiusz Milik. 

Als de verdedigers van Nederland in staat zijn om hem uit te schakelen dan zou het in principe een eenvoudige wedstrijd voor de mannen van Louis van Gaal moeten worden.

Wij verwachten dan ook dat Oranje uiteindelijk met 3 punten huiswaarts zal keren. Het zal geen grote overwinning worden, maar Nederland trekt uiteindelijk wel aan het langste eind.

Pak odds van 50x als Nederland wint

Er is goed nieuws voor alle nieuwe spelers bij BetCity! Als je nu een account aanmaakt kan je gebruik maken van de odds boost op Polen vs Nederland.

De bookmaker heeft de odds voor winst van Nederland verhoogd naar 50.00x!

Je claimt de odds boost eenvoudig via onderstaande stappen:

  1. Maak een account via de knop hieronder
  2. Stort minimaal €20
  3. Selecteer de Odds Boost in je account

Wedtips

Voor alle spelers die niet gebruik willen maken van de BetCity Odds Boost hebben we de volgende wedtips opgesteld.

De quoteringen van deze wedtips zijn ook afkomstig van BetCity.

🏆 Winnaar: Nederland (2.05)

🥅 Eerste helft: Gelijkspel (2.17)

Beide teams scoren: Nee (2.10)