Contacteer Ons

Voorspellingen

Polen vs Argentinië Voorspelling – WK Voetbal 2022

Polen vs Argentinie voorspelling wk 2022
Polen vs Argentinië Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Woensdag 30 November, 20.00 uur – Stadion 974

Polen vs Argentinië Voorspelling

Polen en Argentinië ontmoeten elkaar in de laatste wedstrijd van de groepsfase in Poule C. Lewandowski en Messi staan op woensdag 30 November om 20.00 uur Nederlandse tijd tegenover elkaar en zullen gaan uitmaken wie er doorgaat naar de laatste 16.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Niet veel mensen zullen hebben gedacht dat Polen na 2 wedstrijden met 4 punten aan de leiding zou gaan in Poule C. Waar in de eerste wedstrijd onfortuinlijk gelijk werd gespeeld tegen Mexico, werd de tweede wedstrijd redelijk eenvoudig gewonnen van Saoedi-Arabië.

Argentinië incasseerde harde klappen in de eerste wedstrijd door van Saoedi-Arabië te verliezen. Messi en co revancheerden zich knap in de beladen wedstrijd met Mexico: er werd met 2-0 gewonnen.

De winnaar van de wedstrijd Polen vs Argentinië gaat sowieso door naar de volgende ronde, maar ook als er gelijk wordt gespeeld hebben beide landen goede kans om door te gaan.

Polen teamnieuws

Het WK in Qatar verloopt voor Polen beter dan verwacht. In een moeilijke poule met Argentinië en Mexico staan de Polen na 2 gespeelde wedstrijden bovenaan. Wel moet gezegd worden dat met Argentinië de grootste tegenstander nog moet komen.

Naast sterspeler Robert Lewandowski heeft ook Piotr Zielinski van Napoli bewezen dat hij belangrijk is voor het Poolse elftal. hij opende de score tegen Saoedi-Arabië.

De Polen hebben overigens ook bij verlies nog een goede kans om door te gaan naar de knock-outfase, dat is dan wel afhankelijk van de wedstrijd tussen Mexico en Saoedi-Arabië. Als Mexico wint, zoals veel mensen verwachten, dan zou de ploeg van Lewandowski zich bij verlies ook plaatsen voor de volgende ronde.

Argentinië teamnieuws

Er was grote onrust en shock in het kamp van Argentinië na de eerste wedstrijd. Messi en zijn ploeggenoten wisten de rust te herstellen door in de tweede wedstrijd met 2-0 met Mexico af te rekenen.

In de belanden wedstrijd tussen de twee Latijns Amerikaanse landen ging het er hard aan toe en er mag van geluk gesproken worden dat er geen blessures zijn opgelopen aan beide kanten. Sterspeler Messi bewees ook tegen Mexico weer zijn waarde, aangezien hij in de tweede helft de score opende.

De Argentijnen zullen het stugge team van Polen niet onderschatten en weten dat ze alleen bij een overwinning meteen zeker zijn van de volgende ronde. Daarom zal bondscoach Lionel Scaloni zeker weer met de sterkste elf voor de dag komen.

Voorspelling Polen vs Argentinië

Polen vs Argentinië zal een interessante wedstrijd worden tussen twee teams die erg op een sterspeler leunen. Met Messi aan de ene kant en Lewandowski aan de andere kant zijn we er van overtuigd dat het een boeiend duel wordt met doelpogingen van beide mannen.

Argentinië heeft bewezen dat ze zich kunnen revancheren na een teleurstelling en Polen heeft bewezen dat het niet alleen Lewandowski is die een doelpunt kan maken.

Argentinië is bij de bookmakers favoriet om de wedstrijd te winnen, maar wij verwachten dat het spel lang in evenwicht zal blijven. Uiteindelijk zullen Messi en zijn team wel met winst van het veld stappen, waardoor beide teams naar verwachting doorgaan naar de volgende ronde.

Wedtips

De wedtips voor Polen vs Argentinië zijn afkomstig van Circus. Bij deze online bookmaker kan je een welkomstbonus tot wel 250 euro claimen via de knop hieronder.

🥅 Aantal doelpunten: Meer dan 2.5 (2.07)

⚽ Lionel Messi scoort (2.07)

🏆 Winnaar: Mexico (1.46)