Contacteer Ons

Kennis

Hoe Plaats Je een Weddenschap bij Bet365?

Hoe plaats je een weddenschap bij bet365 5

Bet365 is één van de populairste bookmakers ter wereld. Uitgerust met onderscheidende kenmerken, heeft de website een zeer grote groep loyale klanten, gokmarkten, competitieve kansen en andere extra wedmogelijkheden.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Niet alleen voetballiefhebbers kunnen hun lol op. Je kan bij bet365 bijna op elke sport en op elk niveau binnen die sport wedden. Zelfs eSports zijn beschikbaar voor weddenschappen! In dit artikel lees je meer over hoe je simpel een weddenschap plaatst bij bet365.

Hoe plaats je een weddenschap bij Bet365?

De gebruiksvriendelijke interface van Bet365 Nederland laat je direct van de startpagina een weddenschap plaatsen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je tijd verliest en je de ideale weddenschap mist.

Stap 1: Verander de odds weergave

De eerste stap is misschien wel de belangrijkste stap: het veranderen van de odds weergave. Overal ter wereld worden verschillende weergaven van quoteringen gebruikt. Ze zijn allemaal beschikbaar bij bet365. De meest gebruikte in Nederland is de decimale weergave. Om dit te veranderen dien je op de startpagina onderaan de instelling te veranderen.

Hoe plaats je een weddenschap bij bet365 1

Stap 2: Vind je favoriete sport

Als je de weergave veranderd hebt, is het tijd om de weddenschap te plaatsen. Aan de linkerkant van het scherm vind je alle sporten overzichtelijk geplaatst. In het midden van het scherm vind je alle wedstrijden voor de desbetreffende sport weergegeven.

Hoe plaats je een weddenschap bij bet365 2

Je kan vanaf de startpagina direct de zogenaamde ‘full match’ weddenschap plaatsen voor elke wedstrijd. Je zet in op het team dat de wedstrijd wint of op een gelijkspel. Voor elke optie zie je direct de quotering.

Mocht je meer opties voor de desbetreffende wedstrijd willen zien dan dien je op de wedstrijd zelf te klikken. Een nieuwe pagina verschijnt dan met daarop alle mogelijke weddenschappen voor die wedstrijd.

Stap 3: Voer je bedrag in en plaats de weddenschap

Heb je de ideale weddenschap gevonden? Dan dien je alleen nog het bedrag in te voeren en op ‘place bet’ te klikken om de weddenschap te plaatsen

Hoe plaats je een weddenschap bij bet365 3

Extra: Plaats een Parlay Weddenschap bij Bet365

Mocht je meerdere wedstrijden tegelijk willen combineren in één weddenschap dan dien je de functie ‘parlay builder' te gebruiken. Je kiest de sportweddenschappen die je wilt combineren en dan wordt je betslip automatisch opgebouwd. Klik hier om meer te leren over de Bet365 Parlay Builder.

Hoe plaats je een weddenschap bij bet365 4

Conclusie

Bet365 is een genot voor de sportliefhebber die ervan houdt om een gokje te wagen op zijn of haar favoriete sport. De website is super gebruiksvriendelijk en je hebt binnen no-time je weddenschappen geplaatst. Meer kan je niet verlangen van een virtueel wedkantoor.