Contacteer Ons

Slots

Pizza Prize

 

Nextgen heeft een kast op de markt gezet die zich helemaal richt op Tony en zijn heerlijk gebakken pizza’s. Het spel speelt met 5 x 3 rollen en heeft 25 winlijnen. De inleg van de slot is van €0,25 tot aan €62,50, met een medium volatiliteit, wat leidt tot een RTP van 95.37%. Er zijn naast wilds ook free spins door middel van scatters beschikbaar in Pizza Prize.

Hoe ziet Pizza Prize slot eruit?

Op het eerste oog ziet Pizza Prize eruit als iets wat best wel eens leuk kan zijn. Er is een kleine animatie van een bijzonder dikke chef, welke in een Italiaans straatje staat. Hij staat iets te doen en zijn glimlach wordt met de minuut enger, maar dat terzijde.

Uiterlijk
In zijn Tony’s pizzatentje staat de slotmachine. De gokkast heeft een duidelijke witte achtergrond met iconen die er bijna uit zien als emojis. Witte achtergronden met bijna emojis als iconen. We hopen dat de pizza van de chef beter smaakt als dat het spel eruitziet en dat we leuke bonussen en extra’s uit de gokkast kunnen halen.

Muziek en geluid
De grote afwezige in het spel is de muziek, want die is op geen enkel moment hoorbaar. Als je op de spinknop drukt krijg je een geluidje te horen wat wordt herhaald op het moment dat je winsten behaald. Wij hadden graag wat leuke Italiaanse deuntjes op de achtergrond gehad, maar het spel zelf kan het gebrek hieraan hopelijk goed maken!

Hoe wordt Pizza Prize gespeeld?

Van links naar rechts dienen er winlijnen gemaakt te worden, door gelijke iconen met elkaar te verbinden over de rollen. De wild (Tony de pizzaboer) geeft meer winmogelijkheid door de lijnen uit te breide. Daarnaast geeft scatter als vanouds recht op free spins, meer daarover in de bonussen tab. 

Besturing
De layout van de slot is anders dan we gewend zijn en is erg minimalistisch. De spinknop bevindt zich aan de rechterkant, met daarnaast een uitschuifmenu waarin je de inleg kan veranderen. Al het andere wat je nodig hebt zit verstopt achter het informatie menu. We hebben hier uiteindelijk ook de autospin knop gevonden, welke in te stellen is van 0 tot 100 spins. 

Iconen
De iconen van het spel zijn in aflopende waarde, de wild, de scatter, de bezorger, de deegroller, de ingrediënten, de A en K, de Q en J en de 10 en 9.

Pizza Prize

Bonussen

Ook in dit spel is de truuk om zoveel mogelijk scatters bij elkaar te rollen. Bij 3 of meer scatters, keert de slot 15 free spins uit. Gedurende de free spins, wordt er een pizza oven boven de rollen gezet.

Bonus Pizza’s
Wanneer er een pizza icoon gerold wordt op een van de rollen met een oven, zal deze in de oven verdwijnen. De pizza’s hebben een andere functie op elke rol van het spel.

  • Op rol 1 wordt de pizza een wild of geeft hij een ‘mystery prize’ van 2x, 3x  of 5x je inleg.
  • Op rol 2 krijg je ook een mystery prize van 2x, 3x of 5x je inleg.
  • Op rol 3 wordt de wild een ‘expanded tony’, waardoor je dus een hele rij vol wilds krijgt.
  • Op rol 4 wordt de multiplier verhoogd van de spin verhoogd met 2x, 5x of 8x.
  • Op rol 5 worden er 1, 2 of 4 extra free spins uitgedeeld.

Ons oordeel over Pizza Prize

Eerlijk is eerlijk, Pizza Prize was voor ons op het eerste oog een beetje teleurstellend vanwege het kinderlijke uiterlijk en de afwezigheid van muziek en geluidseffecten. De Bonus pizza’s maken dit wat ons betreft echter helemaal goed. Dit bonusspel is echt een unieke feature die lang onze aandacht heeft kunnen vasthouden. Wij zullen daarom ook zeker terugkomen voor Tony’s heerlijke pizza’s.