Contacteer Ons

Slots

Pirate gold

Pirate Gold van Pragmatic Play heeft 5 rollen met elk 4 iconen, 40 winlijnen en een RTP van 96.50%. De kast heeft een maximale uitbetaling van €200.000, een minimale inleg van €0.40 en een maximale inleg van €200. Deze gokkast heeft een jackpot, een multiplier en scatter en wild symbolen. Genoeg reden om Pirate Gold eens goed te bekijken!

Hoe ziet Pirate Gold eruit?

Voordat we ook maar iets zeggen over hoe de kast eruit ziet, moeten we het eerst even over de achtergrond hebben. Deze steelt een groot gedeelte van de uiterlijk punten op deze kast! Twee schepen die uitvaren, een onheilspellende lucht en donker water zetten meteen de sfeer voor dit spel.

Iconen
De kast zelf lijkt alsof hij in een ouderwetse schatkist afspeelt. Zonder een spin gemaakt te hebben zien we een hele berg schatten met daarnaast ook piraten, diverse munten, een haak, schatkist, een papegaai en een verrekijker als iconen. Helemaal in stijl dus.

Muziek
Iedereen die onze reviews leest, weet dat we heel erg fier zijn op een audiovisueel totaalplaatje. De muziek van deze kast is regelrecht uit een grote attractie van een pretpark getrokken. Werkelijk prachtig en helemaal in stijl van de machine! Hetzelfde kan gezegd worden over de geluidseffecten.

Hoe wordt Pirate Gold gespeeld?

De layout is relatief constant in elke Pragmatic Play kast. Van rechts naar links, zien we de spinknop met + en – voor het bijstellen van je inzet. Onder de spinknop zit het menu voor autoplay, welke in te stellen is met een aantal opties, waaronder ook het verlies limiet. Ideaal al zeggen we het zelf. Daarnaast een informatiebalk en aan de linkerkant van de kast, vinden we het saldo en je inleg in Euros.

Het doel van de kast is om te jagen op free spins door middel van het bonus icoon. Daarnaast kan je ook met een omweg het grote geld te vinden door 8 geldzakken te draaien. Als je dit voor elkaar krijgt kom je in de bonusrondes terecht, waar we hieronder meer over vertellen.

pirate gold

Bonussen

De schatkist is het wild symbool en vervangt alle symbolen. Het bonus icoon verschijnt op rollen 2,3 en 4 en als je er 3 of meer hebt, krijg je 10 free spins. Gedurende de free spins tellend de twee piraten ook als wilds. Als je tijdens de free spins 3 bonussen draait krijg je weer 10 free spins extra en dat gaat ongelimiteerd door.

Jackpot
De grootste klapper van deze kast komt in de vorm van de geldzakken. Deze komen in willekeurige geldbedragen tevoorschijn. Als je 8 of meer geldzakken draait start de lucky treasure optie, welke kans geeft op de Major Jackpot.

Lucky Treasure
In deze lucky treasure optie, worden alle geldzakken vastgezet totdat het veld gevuld is, of er geen zakken meer worden gedraaid. Hoe meer zakken je op het scherm hebt als deze ronde eindigt, hoe groter je prijs!

Ons oordeel over Pirate Gold

Muziek doet niet alles in de spellen die we reviewen, maar deze keer voegt het toe aan het totaalplaatje van de machine. Door het geheel krijgen we het idee dat we echt op zoek zijn naar die schat op dat eiland. Houd je van avontuur en waag je graag een gokje? Dan is Pirate Gold een absolute aanraden om eens te proberen.