Contacteer Ons

Slots

Pink Elephants

 

Thunderkick levert een heel psychedelische ervaring met deze slotmachine. Pink Elephants is de reis die je neemt na het innemen alternatieve pinda’s (?). De reis hier in de slot, kun je nemen met 96.1%RTP, 6 rollen en 4096 winlijnen. De maximale uitbetaling is 8200x je inleg. De minimale inleg van de slot is €0,10 en de maximale uitbetaling is €100. Pink Elephants beschikt over wilds, scatters en mystery scatters.

Hoe ziet Pink Elephants gokkast eruit?

Roze olifanten staan bekend als het standaard voorkomende figuur na het nemen van hallucinerende middelen. We zien dat Thunderkick gretig gebruik heeft gemaakt van dit gegeven, aangezien ze de figuren uit de gokkast er erg psychedelisch uit hebben laten zien.

Roze Olifanten
Heerlijk dat Thunderkick de lef heeft gehad er een enorm grappig uitziende kast van te maken. Hiervoor krijgen ze van ons al een paar extra punten! Buiten de humor van het ontmoeten van de roze vrienden om, ziet deze kast er ook nog eens heel goed uit en brengt hij heel goed over wat er gebeurt als je van de pinda’s snoept. 

Uiterlijk
Het spel begint op een zandvlakte, waar we zien dat er 4 ratten op zoek zijn naar de hallucinerende pinda’s. Zodra deze gevonden zijn, wordt het spel een beetje raar en komen er vanuit alle hoeken en gaten roze olifanten tevoorschijn. Dit alles is bijzonder goed neergezet en behoorlijk lachwekkend. 

Muziek
De muziek wordt ook vreemder naarmate je dichterbij het scoren van de bonusronde komt. De klanken hebben iets weg van Indische muziek die ook helemaal prima in het thema past. Op audiovisueel gebied heeft Pink Elephants het allemaal.

Hoe wordt Pink Elephants slot gespeeld?

De hoofdpersonen in deze slotmachine zijn op zoek naar de groene pinda’s welke als scatter fungeren in het spel. Dit wordt gedaan op 6 rollen met elk 4 iconen, waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk winlijnen te scoren. De wild is de letter ‘W’ met een bijpassende roze glans.

Mystery Scatter
Eens in de zoveel tijd komt de mystery scatter tevoorschijn. Deze ziet er erg psychedelisch uit, want het is namelijk een groene lichtgevende pinda. Deze mystery scatter geeft je extra kans op het behalen van de bonusronde.

Iconen
De iconen van het spel zijn van hoog naar laag de roze olifanten, de rode rad, de gele rat, de groene rat en de blauwe rat. Daarnaast hebben we nog de standaard iconen de A, K, Q, J, 10 en 9. 

Besturing
De layout van de kast is net als elke andere Thunderkick productie simpel, van rechts naar links zien we de spinknop, de autospin, inlegselector, geluidsinstellingen en opties. Opvallend is dat je de autospin zelf kan instellen tot 5000 spins. Een beetje overkill als je het ons vraagt.

Pink Elephants

Bonussen

Zodra je de pinda’s te pakken hebt, kraken ze open en beginnen ze kleuren af te geven die normale pinda’s niet horen te doen. Op naar de roze olifanten! 

Free Spins
Een scherm laat de vier ratten zien die naar een olifant in de lucht vliegen. Met dit beeld zijn we in de free spins terecht gekomen. Het aantal free spins dat je krijgt hangt af van het aantal pinda’s dat je rolt:

  • Bij drie pinda’s krijg je 7 free spins
  • Bij vier pinda’s krijg je 11 free spins
  • Vijf pinda’s zijn goed voor 15 free spins
  • Bij 6 pinda’s krijg je maar liefst 19 free spins

Tijdens de free spins krijg je bij het draaien van 2 of meer scatters nog meer free spins toegekend, waardoor je aardig lang gratis kan blijven draaien. 

Elephant Orbs
In de bonusgame draait het om het verzamelen van zogenaamde ‘Elephant Orbs’, dit zijn gloeiende energiebollen. Als je er 10 verzameld wordt er een olifant symbool aan je scherm toegevoegd en krijg je 1 extra free spins. De olifanten kunnen zo overal op de rollen opduiken en leveren behoorlijk hoge uitbetalingen op!

Wat vinden wij van de Pink Elephants gokkast?

We kunnen hier kort over zijn. Als alle kasten dezelfde humor en diepgang geven op audiovisueel gebied, zouden er heel wat meer mensen aan slotmachines gekluisterd zitten. Pink Elephants is een absolute aanrader, al is het maar om te zien wat de pinda’s doen en wat de olifanten in petto hebben.

We hebben zelden zo hard gelachen om een gokkast en daarnaast lopen de prijzen ook nog lekker hoog op. Als je deze gokkast ergens tegenkomt is het zeker de moeite waard om hem te spelen!