Contacteer Ons

Slots

Pinata Fiesta

 

Een slot met Mexicaans thema mag natuurlijk niet ontbreken, dus daarom heeft iSoftBet de Pinata Fiesta slot uitgebracht in 2019. De gokkast heeft een RTP van 96%, een medium volatiliteit en 20 winlijnen. De slot kent een een minimale inleg van €0,20 en een lage maximale inleg van €20. De maximale uitbetaling is €5000.

Hoe ziet de Pinata Fiesta slot eruit?

Dit is een duidelijk Zuid Amerikaans getint spel, met vrolijke pinata’s en gezellige muziek. De vakken in de slot zijn groot, wat een grote slotmachine oplevert en weinig ruimte voor een achtergrond geeft. Desalniettemin, zien we een Mexicaanse straat, met op de voorgrond de slot zelf. Zodra je een winlijn hebt, licht de hele slot op als een waar feest en moet er gevierd worden.

Muziek en geluid
De animatie van de iconen is leuk en net lang genoeg om niet irritant te zijn of te lang te duren. De muziek daarentegen, laat horen dat de kast al een beetje verouderd is. Deze loopt ook iets te snel waardoor het niet perfect klinkt. Een leuke extra is dat de muziek verandert naarmate het spel verloopt.

Hoe wordt de Pinate Fiesta gokkast gespeeld?

De 20 winlijnen worden van links naar rechts berekend en worden aangevuld met wilds. Opvallend is dat deze vaak tevoorschijn komen, waardoor bijna elke spin wel een winlijn oplevert. 

Pinata Spin
Op willekeurige momenten komt er een levensgrote pinata in beeld, welke een bepaalde prijs vrijgeeft. Er zijn vier verschillende mogelijkheden:

  • Mega Spinata: Bedekt rollen 1, 2 en 3 in een groot symbool, die gegarandeerd winst oplevert
  • Grande Reels: Verandert een willekeurig aantal rollen geheel in wilds
  • Fiesta Frenzy: Alle hoge symbolen veranderen in dezelfde soort
  • Popping Wilds: Er wordt een willekeurig aantal wilds toegevoegd

Iconen
De iconen zijn allemaal compleet in Mexicaanse stijl, een leuke extra is dat zelfs de letters een Mexicaans tintje hebben. Van hoog naar laag zien we de peper, de cactus, de gitaar, het drankje en de A, K, Q, J en 10.

Besturing
Het mag duidelijk zijn dat iSoftBet deze gokkast heeft geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, want de besturing is op de PC erg klein. 

In het midden vinden we de spinknop, met aan weerszijden de informatieknop en de autospin knop. Aan de rechterkant kan je de inleg instellen en vind je de fullscreen knop.

Pinata Fiesta

Bonussen

Zodra je minimaal drie Pinata scatters hebt weten te draaien word je beloond met een free spins ronde. Het aantal free spins wordt als volgt bepaald:

  • 3 Scatters: 10 free spins
  • 4 Scatters: 15 free spins
  • 5 Scatters: 20 free spins

Tijdens de bonusronde draait het allemaal om de ‘Pinata Spin’-functie die hierboven uitgelegd is. Deze komt veel vaker voor dan tijdens het standaardspel, waardoor je veel meer geld kan winnen.

Aan het einde van de bonusronde krijg je een scherm met 3 pinata’s te zien. Als je de juiste pinata kiest krijg je nog eens 10 free spins, terwijl de andere twee pinata’s het einde van de bonusronde betekenen.

Tot slot is het nog mogelijk om de free spins aan te vullen door tijdens de bonusronde nog eens minimaal 3 scatters te draaien.

Ons oordeel over de Pinata Fiesta gokkast

De Pinata Fiesta slot van iSoftBet heeft ons langer beziggehouden dan we hadden verwacht. In eerste instantie lijkt het spel vrij standaard, maar de Pinata Spin functie met zijn 4 verschillende bonussen zorgt ervoor dat het spel je aandacht lang weet vast te houden.

De bonusronde was niet eenvoudig om te bereiken, maar we hebben gezien dat het zeker de moeite waard is om erin te belanden. Als je zoekt naar een vrolijke slot met leuke bonussen is Pinata Fiesta zeker iets voor jou!