Contacteer Ons

Slots

Piggy Bank Farm

Het mag duidelijk zijn dat de gokkasten van Play ‘N Go over het algemeen behoorlijk goede en complete kasten zijn. Piggy Bank Farm is met zijn release datum van 29 December 2020 nog geen jaar oud. Kan deze gokkast ons verrassen met zijn uiterlijk en speelplezier?

Piggy Bank farm heeft een RTP van 96,29%, 50 winlijnen, 5 rollen van 4 iconen elk, bonus spins, scatters en wilds. De kast heeft een hoge volatiliteit met een maximale uitbetaling van €500.000, een minimale inleg van €0,10 tot een maximale inleg van €100.

Hoe ziet Piggy Bank Farm eruit?

De gokkast doet ons in eerste instantie denken aan Shaun the Sheep, maar dan helemaal met eigen stijl. Op de achtergrond zien we de boerderij van de titel, zonder al te veel animaties, dus alle actie gebeurt in het houten frame van de kast. 

Thema en animaties
Wat ons opvalt, is dat het thema zelfs doorgaat in de bewegingen als de rollen stoppen. Kleine subtiele animaties maken deze kast nog leuker om te spelen.

Muziek en geluid
De kast zelf ziet er vrolijk uit, de iconen zijn grappig en geven het idee dat het thema lekker luchtig is. Dit doet de muziek ook vermoeden, welke qua stijl wel wat weg heeft van die jolige country. Het klopt helemaal met wat we zien.

Hoe speel je Piggy Bank Farm?

Naast de standaard winlijnen die er gescoord moeten worden voor punten, zien we ook nog speciale iconen voorbij komen. 

Iconen
De hamer activeert de piggy bank mode, waarover later meer. De boer fungeert als wild en vervangt bepaalde iconen om de winlijn te starten of te vergroten. Daarnaast zijn de Koe, het schaap, de hond en de haan (compleet met gouden ei) de duurste iconen. We hebben buiten deze iconen ook nog de A, K, Q, J en de 10. 

Besturing
Aan de rechterkant van de kast zien we de autospin knop, de spinknop, een display met info en daaronder de inleg selector. Aan de linkerkant zien we tot slot het saldo en de informatie knop, waar je uitleg over het spel kan vinden.

Piggy bank farm

Bonussen

De kast kan op twee manieren leuker worden, welteverstaan door de Piggy Bank Mode en de free spins. 

Piggy Bank Mode
Het hamericoon start de Piggy Bank Mode en kan alleen op rol 5 tevoorschijn komen. De kast wordt leeggehaald en er beginnen piggies te rollen, hoe meer clusters van 4 je kunt krijgen, hoe groter de piggies worden en hoe meer bonus je krijgt. De varkentjes hebben een aantal levens en als deze op zijn, gaat het gewone spel weer door. Het formaat kan zelfs oplopen tot een schermvullende pig, wat voor enorme winsten kan zorgen. 

Free spins
De free spins scatters geven je een aantal free spins, afhankelijk van het aantal iconen dat je rolt. Elke scatter die je in de free spins rolt, geeft recht op meer spins en pas als alle free spins op zijn, wordt de winst geteld en uitgekeerd.

Ons oordeel over Piggy Bank Farm

Het is de originaliteit van de Play ’n Go kasten die ons toch naar dit merk terug laat keren. Qua design is deze kast helemaal origineel en compleet. Daarnaast past het geluid en de muziek ook perfect in het thema. De bonusronde in de vorm van de Piggy Bank Mode is vrij uniek en maakt deze gokkast zeker de moeite waard. Al met al vinden wij Piggy Bank Farm, ondanks de ietwat kinderlijke tekenstijl, toch echt een aanrader!