Contacteer Ons

Slots

Peaky blinders

 

Deze gokkast van Pragmatic Play, is gebaseerd op de gelijknamige TV serie en heeft 5 rollen, 20 winlijnen, en een RTP van 96,50%. De inleg is minimaal €0,20 en maximaal €100, wat deze kast naast erg aantrekkelijk ook erg betaalbaar maakt. De maximale uitbetaling is een flinke €202.200! Met Free spins, scatter en wilds, houdt deze Peaky Blinders gokkast je wel even bezig!

Hoe ziet Peaky Blinders eruit?

Duistere straten en sintels van oude branden lichten op in de achtergrond, wat lijkt op zo’n doodlopend eind waar net een vuistgevecht heeft plaatsgevonden. Dit is dan ook precies wat het thema van de kast wil doen geloven en dat wordt overtuigend gedaan.

Iconen

De kast zelf heeft de afbeeldingen van de hoofdrolspelers (Tommy Shelby, Alfie Solomons, Poly Gray en John Shelby), samen met de kaarticonen (A, K, Q, J,10) als iconen op de rollen. Daarnaast hebben we nog een wild en een scatter, waar we in de Bonussensectie meer over vertellen. Leuk extra detail van de kaarticonen, is dat bij elk icoon een scheermes afgebeeld is, wat iconisch is voor de serie. 

Muziek en Geluid

De muziek klinkt zo overtuigend dat we even dachten dat daar ook de rechten van gekocht waren, maar die hebben we niet van de soundtrack terug kunnen vinden. De geluiden van de kast zelf zijn redelijk basic, maar passen wederom weer goed in de hele atmosfeer van de kast.

Hoe wordt Peaky Blinders gespeeld?

Net als bijna elke gokkast, dienen op deze kast ook weer de iconen in een winlijn gezet te worden voor een prijs. Afhankelijk van de iconen welke een lijn vormen, zullen deze een bepaald bedrag uitkeren.

De knoppen

Het thema van de kast komt ook weer terug in de layout. Aan de rechterkant van het scherm vinden we de spinknop, met aan weerszijden een plus- en minknop, waarmee je de inzet gemakkelijk kan bijstellen. Aan de onderkant van de spinknop zit de autoplay knop, welke met allerlei extra instellingen komt. 

Aan de linkerkant van de gokkast vinden we het saldo en de hoogte van je inleg, gevolgd door een informatieknop. Een relatief simpele kast met meer dan genoeg manieren om de speler of fan van de serie bezig te houden.

Turbospin

Opmerkelijk aan deze kast is dat je de spatiebalk vast kunt houden om turbospin aan te zetten. Dit versnelt het draaien van de rollen net zo lang totdat er een prijs gewonnen wordt.

peaky blinders

Bonussen

De kast blinkt pas echt uit wanneer we de scatters, wilds en respins gaan bekijken. De scatter komt in drie vormen; de ‘Peaky Blinder Bonus’ , de ‘Shelby Betting Shop’ en de ‘By Order of The Peaky Blinders’. 

De Scatters

De ‘Betting Shelby Shop’ en de ‘By Order of Peaky Blinders’ komen alleen op rol vijf tevoorschijn. Wanneer je de Betting Shelby draait wordt de waarde van alle iconen van hoofdrolspelers op het scherm uitgekeerd. De Order of Peaky Blinders scatter vervangt  één van de hoofdrolspelers door Wilds en geeft re-spins.

Re-spins

De Shelby Betting shop dient drie keer gerold te worden voor acht free spins. Als je drie ‘By Order of Peaky Blinders’ scatters draait krijg je zelfs 10 gratis spins. 

Als je tijdens deze gratis spins nog 5 maal een scatter weet te draaien kom je in het bonusspel. Alle karakter symbolen veranderen in een willekeurig symbool en triggeren respins. Dit gaat door tot er geen karakters meer worden gerold en de winlijnen geteld worden.

Ons oordeel over Peaky Blinders

Als fan van Peaky Blinders waren we best gecharmeerd van de kast en zijn uitstraling. Het speelt lekker weg en we zullen zeker nog eens terugkomen naar de machine. Echter, door de grote aantallen winopties, scatters en wilds kan het wel eens moeilijk zijn om precies te begrijpen wat er gebeurt. Al met al raden we deze kast van harte aan.