Contacteer Ons

Slots

Panda’s Fortune

 

Panda’s Fortune van Pragmatic Play is een Aziatische kast met 5×3 rollen en 25 winlijnen. De minimale inleg is €0,25 en de maximale bedraagt €125. De RTP van de slot is 96.17% en de volatiliteit is hoog. De slot bonus- en wildiconen en kent daarnaast 3 verschillende jackpots.

Hoe ziet de Panda's Fortune gokkast eruit?

Op het eerste oog ziet de Panda's Fortune gokkast er anders uit dan het grote aantal Aziatische gokkasten die we de laatste tijd zien verschijnen, dus wat dat betreft heeft hij al een streepje voor.

Uiterlijk
De slot speelt zich af in een geanimeerd bamboe bos, wat zachtjes heen en weer wuift. De slotmachine zelf zit in een bamboe frame en heeft ook kleine bamboestokken tussen de rollen. De grote rollen maken plaats voor de grote en kleurrijke karaktericonen. De donkerrode tint op de achtergrond van de kast geeft een goed contract ten opzicht van de iconen, waardoor ze altijd goed naar voren komen.

Muziek en geluid
Ook wat betreft muziek heeft Pragmatic Play de spijker op zijn kop geslagen. Het klinkt als authentieke muziek met Aziatische instrumenten, terwijl veel concurrenten juist afgezaagde standaardmuziek gebruiken. Tijdens de bonsuronde wordt de muziek wat opzwepender, maar blijft hij wel goed in thema. Petje af voor de makers van Panda’s Fortune!

Hoe wordt Panda's Fortune gespeeld?

Panda’s Fortune speelt als een redelijk standaard slotmachine, met de uitzondering dat er minor, major en grand jackpots te winnen zijn. De hoogte van deze jackpots hangt af van je inleg en wordt als volgt berekend.

  • Minor Jackpot: 25x je inleg
  • Major Jackpot: 200x je inleg
  • Grand Jackpot: 800x je inleg

Extra’s
Deze slot staat het toe dat deze jackpots niet alleen in de free spins ronde gewonnen worden, maar ook in de basisgame. Dit maakt het spel meteen een stuk aantrekkelijker. Naast de jackpots, heeft de Panda’s Fortune slot ook nog de wilds en de scatters.

Besturing
De layout van de slot is wat je van Pragmatic Play mag verwachten. Aan de rechterkant zit de “+” om je inleg te verhogen, de spinknop en de “-“ om je inleg te verlagen. Aan de linkerkant hebben we nog de informatie, muteknop en de opties van de slotmachine. 

Op de gratis versie hierboven zit geen autospin knop, maar als je in het online casino speelt zal je die wel vinden.

pandas fortune

Bonussen

Het Yin en Yang symbool fungeert als scatter en geeft recht op free spins. Bij minimaal 3 scatters word je beloond met een free spins ronde waarin hogere prijzen te winnen zijn, daarnaast wordt er ook nog een bedrag uitgekeerd afhankelijk van het aantal scatters dat je draait.

  • 3 Scatters: 8 free spins en 2x je inleg winst
  • 4 Scatters: 10 free spins en 15x je inleg winst
  • 5 Scatters: 15 free spins en 100x je inleg winst

Lampionnen
Tijdens de gratis spins wordt het lampion-icoon aan het spel toegevoegd. De lampions komen alleen voor op rollen 2, 3, 4 en 5 en veranderen aan het einde van de spin in een willekeurig icoon. Alle lampions veranderen in hetzelfde icoon en aangezien ze veelvuldig voorkomen kan dit zorgen voor grote winlijnen.

Jackpots
De gokkast beschikt over drie verschillende jackpots: minor, major en grand. Hoewel het misschien lijkt alsof ze op willekeurige momenten worden toegekend, is dat niet het geval. Ze worden namelijk toegekend wanneer je een winlijn van 5 dezelfde iconen weet te maken. Hoe hoger de waarde van de iconen van je winlijn, hoe hoger de jackpot die wordt uitgekeerd.

Wat vinden wij van de Panda's Fortune gokkast?

Panda's Fortune is een verademing in vergelijking met veel andere gokkasten met een Chinees thema. Het spel is goed vormgegeven en de details, zoals de muziek en geluiden, kloppen helemaal.

Hoewel het een vrij standaard spel is, wordt het interessanter gemaakt door de 3 verschillende jackpots die je kan winnen. Daarnaast is de lampion gimmick in de gratis spins een leuke manier om een twist aan de bonusronde te geven. Wij hebben veel plezier beleefd aan de Panda's Fortune slot en raden je aan om hem eens te proberen.