Contacteer Ons

Slots

Ozwins Jackpots

 

We weten onderhand dat Yggdrasil behoorlijk wat aandacht besteedt aan zijn spellen en dat is bij Ozwins Jackpots ook weer goed te zien. De kast heeft 4 rollen met 20 winlijnen, minimale inleg van €0,20 en een maximale inleg van €40. Hiernaast heeft hij een RTP van 96.7%, lage volatiliteit en een maximale uitbetaling van €30.000. 

Verder heeft dit spel nog minigames en meer extra’s dan alleen de spin knop in te drukken voor prijzen. Dit maakt Ozwins Jackpots een spel waar je meer tijd aan besteedt dan aan de gemiddelde gokkast, zowel betaald als gratis. Dit spel is echt een avontuur!

Het uiterlijk van Ozwins Jackpots

Laten we voor de kast te beschrijven, eerst eens naar de into gaan kijken. Er is aandacht aan deze machine besteed en dat is goed te zien. Wanneer je het spel start krijg je het idee dat je een attractie instapt in een pretpark. Eerst krijg je een verhaallijn te zien die je een kleine introductie geeft aan alles wat je in de kast te zien krijgt, voor je de kast te zien krijgt en dat geeft diepgang. 10 punten voor Yggdrasil!

De kast zelf is redelijk standaard, maar kleurrijk uitgevoerd en overzichtelijk. De achtergrond, een plein in een fictief dorp leidt de aandacht niet af en de iconen – De uil, de tovenaar, de bauble, de flask, het hart, de schoppen, de klaveren en de aas – zijn duidelijk en overzichtelijk. 

Net als de intro van het spel, is er ook enorm veel aandacht besteed aan de muziek. Yggdrasil heeft zijn best gedaan om de muziek goed te laten klinken in combinatie met de geluidseffecten die het spel geeft tijdens het spel. Beide leiden de aandacht niet af van wat er in de kast gebeurt.

Hoe wordt Ozwins Jackpots gespeeld?

Ozwins Jackpots heeft een aantal manieren om punten te verzamelen. Ten eerste, moet je prijzen bij elkaar weten te sprokkelen door 3 iconen vanuit de linkerkant naast elkaar te krijgen. Wanneer je echter de bonus of de free spins krijgt, kom je in een ander gedeelte van de game, waar we in de bonussen nog over doorgaan.

Daarnaast kun je magische objecten verzamelen, welke ook een geldbedrag of andere winmogelijkheden geven als je er genoeg hebt gevonden.

Ozwins Jackpots

Bonussen

Bovenaan de kast zien we verschillende ‘soorten’ van tovenaars, met elk een eigen kleur en  geldbedrag. Als je 5 van de bijpassende kristallen bij elkaar weet te krijgen, keert deze dat bedrag uit als winst. Het grote geld zit echter in de free spins. 

Hier is waar de machine zich onderscheidt van de rest. Zodra je in free spins gebied komt, krijg je een x aantal free spins aan de hand van hoeveel free spin iconen je hebt gedraaid. Tijdens de free spins zullen de bovengenoemde kristallen in de vorm van ballen verschijnen, die je vele malen sneller naar het te winnen bedrag kunnen zetten. 

In dit spel zitten ook bonusiconen. Als je drie 3 bonusiconen gedraaid hebt krijg je een minigame, waarin je boeken moet openen om prijzen te winnen. Deze minigame gaat door tot je een val in de vorm van een pentagram tegenkomt, welke het spel stopt.

Ons oordeel over Ozwins Jackpots

Er is in deze kast goed gekeken naar fantasy spellen en rollenspellen. Met de intro heb je echt het idee dat je meer speelt dan alleen een slotmachine. Samen met het geluid uit de kast, is dit een waar avontuur, wat qua gevoel ook veel verder gaat dan een knop indrukken. Je hoeft niet veel te investeren in dit spel, omdat je al vanaf 20ct kunt spelen, wat dit spel ook toegankelijk maakt voor de casual spelers in de iGaming branche. Wat ons betreft is Ozwins Jackpots een top kast die we zeker vaker zullen gaan spelen.