Contacteer Ons

Slots

Opal Fruits

 

Opal fruits van Big Time Gaming is een kast met een ruimte en fruit thema. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg bedraagt €20. De gokkast kent 6 rollen met elk 3 iconen, maar heeft ook nog 2 rollen boven en onder de standaard kast. Uniek aan deze kast is de ongelimiteerd aantal multipliers. Opal Fruits heeft een RTP van 96.75% en kent een maximale uitbetaling van 36.600x je inleg over 5.625 winlijnen.

Hoe ziet Opal Fruits eruit?

Opal Fruits is letterlijk fruit in space en wie denkt dat de ruimte alleen maar niks en zwart is, heeft het goed mis.

Achtergrond
De achtergrond van deze kast vertoont een geanimeerde rode nevel. Je moet goed kijken om hem te zien bewegen en hoe langer je kijkt, hoe meer hij beweegt. Persoonlijk vonden we dit vermakelijk, want alles waar je naar kijkt, lijkt een andere kant op te gaan.

Uiterlijk
De voorgrond van de slotmachine, is doorzichtig en bevindt zich in een soort van ovalen bel. De kleuren van de kast zijn helder en duidelijk, wat een goed contrast biedt met de redelijk donkere achtergrond. Een leuk detail is dat de omtrek van de ovalen bel steeds van kleur verandert.

Muziek en geluid
De muziek is wat het meeste verrast aan het spel tot nu toe. De muziek heeft namelijk een ambient thema met veel zware bassen zoals we gewend zijn van ruimtefilms. Zodra je op de spinknop drukt, komt er een lekker deuntje tevoorschijn. De geluidseffecten zijn spot on en klinken zuiver.

Hoe wordt Opal Fruits slot gespeeld?

Wat het meeste opvalt aan het spel is dat er onder en boven het speelveld nog een enkele rij met een horizontale rol te vinden is. De iconen van de bovenste rij komen van links naar rechts het veld binnen en van de onderste gaat het precies andersom. Het eerste icoon van elke rij dient als de eerste rol, dus in feite heeft rol 1 tot 4, 4 iconen in plaats van 3. 

Doel van het spel
De bedoeling van het spel is nog steeds gelijk aan wat je gewend bent van een slotmachine: winlijnen maken. De wilds van het spel zorgen voor de extra iconen als je die nodig hebt en de x3 wild iconen verdrievoudigen de winst.

Iconen
De iconen van het spel zijn in aflopende waarde, de druif, de meloen, de pruim, de peer, de A, K, Q, J,10 en de 9. 

Besturing
De layout van het spel is relatief simpel en vinden we regelmatig terug in andere spellen van BTG. Van rechts naar links zien we de spinknop, de autospin, de instellingen en de inlegselector.

Opal Fruits

Bonussen

De Scatters vormen de belangrijkste bonus in dit spel. Er zijn 4 scatter symbolen welke samen het woord ‘FREE’ spellen. Als je dit woord tevoorschijn weet te toveren krijg je 10 free spins, met een unlimited win multiplier. 

Elke winlijn verhoogt de multiplier met x1 tot aan het einde van de free spins en elke extra scatter geeft je multiplier een x5 of x10 boost. Dit kan al heel snel heel hoog oplopen, waardoor je dik in de prijzen kan vallen. Een unieke feature die het spel echt het spelen waard maakt!

Ons oordeel over Opal Fruits slot

Dit spel heeft een leuke belofte van een aparte slotmachine en voldoet helemaal aan die verwachting. Big Time Gaming heeft ondanks de standaard iconen met Opal Fruits toch een geweldige gokkast weten te maken. Hij speelt leuk, de bonussen zijn hoog en de winsten zijn leuk. Een echte top gokkast!