Contacteer Ons

Slots

OMG Puppies

 

Deze schattige hondengokkast van WMS is uitgebracht in 2018 en heeft 5 rollen met elk 3 iconen. De RTP van de OMG Puppies slot staat op 96.04% en er zijn 50 winlijnen te bekennen. De minimale inleg is €0,50 en de maximale inleg is€100, wat goed is voor een maximale uitbetaling van €250.000. De slot heeft een rol bedekkende wild en een bonusronde met meerdere extra functies.

Hoe ziet de OMG Puppies slot eruit?

De naam van het spel maakt ons al duidelijk dat WMS deze slot in een humoristische bui heeft gemaakt. Qua uiterlijk lijkt het een slot die je moeilijk serieus kan nemen, maar wie wil nou niet naar puppies kijken en geld winnen?

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we een weiland met een blauwe lucht en witte wolken, een landschap dat je alleen maar in de lente ziet. De slotmachine zelf bevindt zich in een klein rood kader, en de rollen hebben pootafdrukken op de achtergrond.

Alle iconen in het spel hebben duidelijk iets met puppies te maken en passen dus perfect in het thema. We moeten toegeven dat, hoe kinderlijk ook, het thema goed is uitgewerkt door WMS.

Muziek en geluid
De muziek van de OMG Puppies gokkast begint pas wanneer je op de spinknop drukt en stopt binnen een paar seconden. Hoewel we geen fan zijn van dit soort muziek in gokkasten, past de muziek wel perfect in het thema. WMS heeft het zelfs voor elkaar gekregen om schattige muziek te maken.

Hoe wordt de OMG Puppies slot gespeeld?

Het is de bedoeling om een of meer van de 50 winlijnen te scoren, welke van links naar rechts berekend worden. De hondjes uit de slotmachine zijn zo schattig, dat ze allemaal een hele rol bedekken. Het feit dat de wild rolbedekkend is, betekent dat je automatisch veel grotere winlijnen kan maken, wat het spel interessanter maakt.

Iconen
De iconen van de slotmachine zijn allemaal honden, of hebben iets met honden te maken. Van hoog naar laag zien we de honden genaamd Spike, Lady, Coco, Maxx met daarna nog een brandkraan, voerbak, halsband en bot. Een combinatie van de Spike, Lady en Coco geeft ook recht op een uitbetaling, waardoor je dus niet per se drie dezelfde iconen nodig hebt om winst te maken.

Besturing
De besturing van de slot is simpel en bestaat uit slechts 5 knoppen. In het midden zien we de grote spinknop, aan de linkerkant de autospin en de uitleg en aan de rechterkant de knoppen om je inleg te verhogen en verlagen.

omg puppies

Bonussen

Als je het voor elkaar krijgt om een combinatie van de drie puppies, met het ‘OMG Puppies' icoon op rol 5 te draaien word je beloond met free spins. Je krijgt slechts 5 free spins, maar de hoogte van de uitbetaling in de bonusronde ligt vele malen hoger dan in het standaardspel.

Tijdens de free spins hebben alle drie puppies verschillende functies. Zo kan Spike zorgen voor een multiplier tussen 2x en 10x, zorgt Lady voor tussen de 5 en 45 free spins en geeft Coco tussen de 50 en 400 coins als extra bonus.

Multipliers
Zowel  tijdens het standaardspel als in de free spins ronde is het mogelijk om multipliers te krijgen. Hieronder zie je wanneer dat gebeurt en hoe hoog de prijzen kunnen oplopen.

  • Maxx op rol 5 in het standaardspel: Geeft een multiplier van 2x, 3x, 5x, 10x of 100x
  • Coco of Max op rol 5 in het bonusspel: Geeft een multiplier van 2x, 3x, 5x of 10x

In het bonusspel is het dus niet mogelijk om een 100x multiplier te krijgen, maar je kan in deze ronde wel de maximale uitbetaling in de wacht slepen.

Wat vinden wij van de OMG Puppies gokkast?

We hadden erg lage verwachtingen van dit spel vanwege het kinderlijke uiterlijk. Na het testen blijkt dat OMG Puppies van WMS wel degelijk een solide gokkast is, die ook nog eens leuke extra's biedt.

Het valt helaas nog niet mee om in de bonusronde te belanden en als je er dan eenmaal in raakt, is het mogelijk dat hij na 5 spins alweer ophoudt. Daarnaast is WMS er niet goed in geslaagd om de spelregels duidelijk uit te leggen, waardoor het in eerste instantie ingewikkeld kan zijn om het spel te begrijpen.