Contacteer Ons

Slots

Oceans Treasure

 

Oceans Treasure van NetEnt speelt zich af in de onderwaterwereld en heeft een RTP van rond de 96.99%. De volatiliteit is laag en de gokkast is goed voor 15 winlijnen op 5 rollen met elk 3 iconen . De minimale inleg van de slot is €0,15 en de maximale inleg is €300. De maximale winst van de slot is 5000x je inleg en kan dus oplopen tot 1.5 miljoen!

Hoe ziet Oceans Treasure slot eruit?

Een aantal dingen vallen ons meteen op wanneer we de gokkast openen, en eerlijk gezegd zijn dat alleen maar positieve punten. Zowel op visueel gebied als qua geluid scoort Oceans Treasure hoog.

Muziek en geluid
De gokkast klinkt echt alsof deze zich onder water bevindt en dat vinden wij helemaal top! De bedompte manier waarop geluid onder water klinkt is een mooi detail van deze slot, wat makkelijk over het hoofd gezien kon worden. De muziek van de slot is ook prima, ook al is het niet erg spannen.

Uiterlijk
Wat ons ten tweede opvalt is de uiterst gedetailleerde vormgeving en de tekenstijl, welke verdacht veel overeenkomt met een bepaalde Aquaman film. Maakt het uit? Nee, het ziet er mooi uit en het klinkt goed en dat is het belangrijkste van een slotmachine. 

De achtergrond is een mix van schelpen, octopussen en meerman krijgers, die  allemaal versteend zijn. De slotmachine op de voorgrond speelt zich af tussen de versteende tentakels van een van de octopussen. De kleur in Oceans Treasure wordt gebracht door het koraal op de voorgrond.

Hoe wordt Oceans Treasure gokkast gespeeld?

Oceans Treasure is een redelijk standaard spel, waarbij je winlijnen van links naar rechts dient te maken. Dit wordt iets gemakkelijker gemaakt door de twee soorten wilds, die je helpen om de winlijnen uit te breiden.

Wilds
Naast de gewone wild, welke eruit ziet als de drietand van Poseidon, is er ook nog een extra wild. Deze zeemeermin is een ‘stacked wild’ en komt alleen in het standaardspel voor. Afhankelijk van de positie op de rol, neemt deze stacked wild de hele rol of slechts een deel in beslag. 

Iconen
De iconen passen prima bij het onderwater thema en zijn mooi in stijl getekend. In aflopende  waarde zien we de kristallen, de flessenpost, het kompas, de sleutel, de A, K, Q en J. 

Besturing
De besturing van Oceans Treasure gokkast bevindt zich onderaan het scherm. In het midden zien we de spinknop, met een snelheidselector en de Maxbet knop aan weerszijden. Aan de linkerkant kan je je inleg instellen en de informatie over het spel raadplegen. Tot slot kan je aan de rechterkant je saldo en laatste winst zien.

oceans treasure

Bonussen

Naast de stacked wilds die we hierboven hebben besproken is het ook zaak om uit te kijken naar de scatters. Deze komen in de Oceans Treasure gokkast tevoorschijn als schatkisten en kunnen alleen voorkomen op rol 1, 3 en 5.

Free Spins
Als je 3 scatters weet te rollen krijg je automatisch 10 gratis spins toegekend en krijg je een 3x multiplier op elke winlijn. Elke wild die je in de free spins ronde tegenkomt verhoogt je aantal gratis spins met 2, waardoor je makkelijk een groot aantal gratis spins kan krijgen.

Daarnaast vult elke wild de ‘level-meter' voor de helft. Als deze meter vol is kom je in het volgende bonuslevel terecht en wordt je multiplier verhoogd. In totaal zijn er 5 levels in de free spins, met elk hun bijbehorende multiplier:

  • Level 1: 3x Multiplier
  • Level 2: 5x Multiplier
  • Level 3: 7x Multiplier
  • Level 4: 9x Multiplier
  • Level 5: 12x Multiplier

Als je het tot level 5 weet te schoppen krijg je ook nog eens een bonus van 1500 coins bovenop je winsten die je al behaald hebt. De multipliers laten de winsten in de bonusgame flink oplopen!

Ons oordeel over Oceans Treasure

We moeten eerlijk bekennen dat we groot fan zijn geworden van de Oceans Treasure gokkast. Vooral de aandacht voor detail qua geluid en vormgeving maakt dat deze gokkast van NetEnt goed scoort in onze review. Daarnaast vinden we de bonusgame erg goed uitgewerkt, met zijn meerdere levels en hoge multipliers. De jacht op de hoofdprijs van 1.5 miljoen is geopend, en wij raden jou aan om ook eens een gokje te wagen op de Oceans Treasure gokkast!