Contacteer Ons

Voorspellingen

Noorwegen vs Nederland Voorspelling

Noorwegen vs Nederland Voorspelling

Op woensdag 1 september speelt Nederland in Noorwegen de volgende WK-kwalificatie groepswedstrijd. De Noren staan 4e in de poule met 6 punten. Nederland staat met eveneens 6 punten op de 2e plaats. Beide teams zullen dus gebrand zijn om Turkije van de 1e plaats af te stoten

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Team nieuws Noorwegen

Ondanks de slechte vorm van de Noren in eigen huis, kunnen ze nagenoeg over een fitte selectie beschikken. Aursnes van Feyenoord is aan de selectie toegevoegd. Sørloth en Thorstvedt zijn geschorst en zullen dus niet van de partij zijn. De superster van Noorwegen, Erling Haaland zal wel aan de aftrap verschijnen. Dit zal Noorwegen vertrouwen geven daar de spits in topvorm verkeert bij zijn club in Dortmund.

Team nieuws Nederland

In tegenstelling tot Noorwegen, kent Nederland wel diverse veranderingen. De belangrijkste is misschien wel de naam van de nieuwe bondscoach. Louis van Gaal moet Oranje door de kwalificatie groep zien te loodsen. Daarnaast is Virgil van Dijk weer terug te vinden in het hart van de verdediging. De boomlange verdediger was maandenlang uit de roulatie door een knieblessure. Dit komt goed uit, want Matthijs de Ligt zal ontbreken vanwege een schorsing.

Onderlinge resultaten

Het is opvallend dat de twee landen niet zo vaak tegenover elkaar gestaan hebben. In de laatste 20 jaar hebben ze maar 3 keer tegen elkaar gespeeld. Alle 3 de wedstrijden werden overigens gewonnen door Nederland.

Onze wedtips voor Noorwegen vs Nederland

Wij denken dat Nederland in Oslo als winnaar van het veld af zal stappen met 3-0. Met de nieuwe bondscoach en Virgil van Dijk terug, zal dit het Nederlands elftal het benodigde vertrouwen geven. Daarnaast is Memphis Depay in bloedvorm bij Barcelona met 2 goals in de laatste 2 wedstrijden.

Winnaar: Nederland (1.73)

Aftrap: Woensdag 1 September 20.45 uur – Ullevaalstadion, Oslo