Contacteer Ons

Voorspellingen

Nederland vs Wales Voorspelling – Nations League 2022

Nederland vs Wales Voorspelling Nations League 14 juni 2022
Nederland vs Wales Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Dinsdag 14 Juni, 20.45 uur – De Kuip, Rotterdam

Nederland vs Wales Voorspelling

Nederland ontvangt op 14 juni Wales in Rotterdam om de 4e wedstrijd te spelen voor de Nations League. De eerste wedstrijd op 8 juni werd in de blessure tijd nog erg spannend, aangezien de beslissende treffer pas in de 94e minuut viel.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zowel Nederland als Wales zullen beiden van de partij op het WK in Qatar later dit jaar. De wedstrijd zal dan ook als een prima voorbereiding gezien worden door beide coaches.

Op basis van de eerdere wedstrijd is de verwachting dat Nederland er weer met de winst vandoor zal gaan.

Nederland teamnieuws

Zoals altijd heeft het Nederland 17 miljoen coaches die denken dat ze weten hoe ‘ons’ Nederlands elftal moet voetballen. Gelukkig voor hen is er maar 1 coach die het daadwerkelijk voor het zeggen heeft.

Louis van Gaal heeft sinds zijn aanstelling bijzonder grote stappen gemaakt en is al meer dan 10 wedstrijden ongeslagen.

De bondscoach koos in de eerste wedstrijd tegen Wales voor een geheel nieuw elftal, waarbij hij Jerdy Schouten en Jordan Teze hun debuut in Oranje liet maken.

Aangezien de gehele selectie topfit is kan Louis van Gaal de sterkste 11 spelers opstellen, maar het is nog maar de vraag of hij dit ook zal doen. Het ‘B-team' wist immers ook van Wales te winnen in de vorige wedstrijd.

Wales teamnieuws

Bij Wales is er vooral opluchting na de plaatsing via de play-offs voor het WK in Qatar. Door een van richting veranderde vrije trap van Gareth Bale wist Wales in Cardiff met 1-0 van Oekraïne te winnen. Tegen Nederland zal er meer nodig zijn dan één vrije trap. 

Rob Page is de interim coach van Wales zolang de rechtszaak tegen Ryan Giggs speelt. Hij zal tegen Nederland geen blessuregevallen in zijn selectie hebben en zal dan ook met zijn sterkste 11 voor de dag komen in Rotterdam.

Onderlinge resultaten

Nederland vs Wales stonden 3 keer eerder tegenover elkaar. De eerste twee wedstrijden werden vrij eenvoudig door Nederland gewonnen. In totaal wist Nederland 7 keer te scoren en Wales maar 3 keer. 

De laatste keer dat Nederland vs Wales werd gespeeld was dus afgelopen week. Nederland speelde met een nieuw elftal en wist in de blessuretijd nog een overwinning veilig te stellen.

Oranje zal er alles aan willen doen om het niet weer zo spannend te maken als vorige week, dus verwachten we dat ze met een ander strijdplan komen.

Wedtips Nederland vs Wales

Nederland zou in eigen huis geen moeite moeten hebben met Wales. Alhoewel Wales ook een WK ganger is, is het Nederlands elftal van tegenwoordig van een ander kaliber.

Oranje mag de ploeggenoten van Gareth Bale zeker niet onderschatten. Zolang dit niet gebeurt, verwachten wij dat Nederland eenvoudig zal weten te winnen van Wales. 

Als Louis van Gaal zijn sterkste 11 opstelt verwachten we aardig wat goals, maar ook met de nieuwe spelers zou Oranje weer van Wales moeten kunnen winnen.

Wedden op Nederland vs Wales

Voor nieuwe spelers van Circus Nederland is er een odds boost voor winst van Nederland, waarbij de odds zijn verhoogd naar 10.00.

Deze welkomstbonus claim je HIER.

De rest van de quoteringen die je hieronder ziet zijn afkomstig van Bet365 Nederland.

🏆 Eindresultaat: Nederland (1.33)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.00)

⚽ Memphis Depay scoort (1.90)

🥅 Aantal goals: over 2.5 (1.72)