Contacteer Ons

Voorspellingen

Nederland vs Turkije Voorspelling

nederland vs turkije

Nederland ontvangt Turkije op dinsdag 7 september in de Johan Cruijff Arena. De Turken staan bovenaan in de poule en Nederland moet winnen, willen ze direct kans maken op kwalificatie voor het WK in Qatar. Oranje heeft weliswaar een beter doelsaldo, maar de ploeg van Louis van Gaal wil de ongeslagen reeks van twee wedstrijden zeker een vervolg geven. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 

Onze Nederland vs Turkije voorspelling

 

Turkije Teamnieuws

Turkije kan terugkijken op een wisselvallige WK-kwalificatie. Alhoewel ze de wedstrijd tegen Gibraltar wisten te winnen, moesten de Turken genoegen nemen met een gelijkspel tegen Montenegro. Tegen Gibraltar wist Turkije drie keer het net te vinden. Hier hadden ze wel 21 doelpogingen voor nodig. Desalniettemin kan Şenol Güneş, de bondscoach van Turkije, over een nagenoeg fitte selectie beschikken in Amsterdam.

Nederland Teamnieuws

Nederland wist tegen Noorwegen niet verder dan een gelijkspel te komen. De nieuwe bondscoach, Louis van Gaal, zag veel aanknopingspunten en was hoopvol voor de wedstrijd tegen Montenegro. 

Zonder Virgil van Dijk in de ploeg tegen Montenegro wist Nederland vrij eenvoudig van Montenegro te winnen. Daar waar de Turken moeite hadden met de Montenegrijnen, wist het Nederlands elftal te overtuigen door maar liefst met 4-0 te winnen in Eindhoven. 

Belangrijke spelers zoals Daley Blind, Virgil van Dijk en Wijnaldum werden rust gegund en zo kan Louis van Gaal dus over een uitgeruste en fitte selectie beschikken tegen Turkije.

Onderlinge resultaten

Als we de eerdere onderlinge confrontaties bekijken, zien we dat Nederland er 3 heeft gewonnen en Turkije heeft  2 overwinningen achter hun naam staan. De laatste wedstrijd tussen de twee landen eindigde in een 4-2 overwinning voor Turkije. 

Onze wedtips voor Nederland vs Turkije

Nederland zal wat goed te maken hebben tegen Turkije. Daarnaast weet de ploeg van Louis van Gaal dat ze moeten winnen om zich direct te plaatsen voor het WK in Qatar. Met de steun van de supporters in eigen huis denken wij dat Nederland met 2-0 zal winnen. 

Winnaar: Nederland (1.30)

Aftrap: Dinsdag 7 September, 20.45 uur – Johan Cruijff ArenA, Amsterdam