Contacteer Ons

Voorspellingen

Nederland vs Qatar Voorspelling – WK Voetbal 2022

Nederland vs Qatar voorspelling wk 2022
Nederland vs Qatar Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Dinsdag 29 November, 16.00 uur – Al Baytstadion

Nederland vs Qatar Voorspelling

Nederland en Qatar nemen het op Dinsdag 29 november om 16.00 uur tegen elkaar op in de laatste groepsfase wedstrijd in Groep A. Het duel tussen Ecuador en Senegal zal gelijktijdig worden gespeeld, zodat na afloop meteen bekend is wie de groepsfase overleeft.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nederland kwam tegen Ecuador niet verder dan een gelijkspel en hebben hunzelf daarmee druk opgelegd in de wedstrijd tegen Qatar. Er moet namelijk gewonnen worden om de volgende ronde te bereiken.

Gastland Qatar verloor beide wedstrijden tot nu toe met 2 doelpunten verschil en is daarmee het eerste land dat uitgeschakeld is. De Qatari zullen hoogstens nog voor de eer spelen tegen Nederland.

Nederland teamnieuws

Louis van Gaal zal zich na het matige spel tegen Ecuador nog eens flink achter de oren krabben. Oranje opende de score snel, maar daarna begon de kwaliteit van het spel snel af te nemen.

Aan het einde van de eerste helft en de gehele tweede helft kwam Oranje er bijna niet aan te pas en er mag van geluk gesproken worden dat ze het op een gelijkspel wisten te houden.

Memphis Depay speelde de hele tweede helft mee en liet zien dat hij wedstrijdfit is. Wat wel zorgelijk is, is dat hij weinig kansen creëerde en geen stempel op de wedstrijd kon drukken.

We verwachten dat Louis van Gaal weer enkele aanpassingen aan de opstelling zal maken voor de wedstrijd met Qatar.

Qatar teamnieuws

Voor Qatar liep het WK in eigen land uit op een teleurstelling. Het kleine oliestaatje wist geen enkele wedstrijd te winnen en ging met 2-0 en 3-1 ten onder tegen respectievelijk Ecuador en Senegal.

Klein lichtpuntje is wel dat de Qatari van de hatelijke nul af zijn. Invaller Mohammed Muntari wist in de slotfase tegen Senegal de aansluitingstreffer binnen te tikken, waardoor de wedstrijd nog even spannend werd.

Toen de 3-1 een paar minuten later werd gescoord wist Qatar dat het een moeilijke opgave zou worden. Na het toch wel verrassend gelijkspel tussen Ecuador en Nederland was duidelijk geworden dat Qatar het eerste land werd dat afvalt in de groepsfase.

Voorspelling Nederland vs Qatar

Als er was gewonnen van Ecuador had Nederland de wedstrijd tegen Qatar met een heel ander gevoel gespeeld. De knock-outfase zou dan immers al veilig gesteld zijn en de laatste wedstrijd zou slechts een formaliteit zijn waarin enkele reservespelers minuten konden maken.

Na het gelijkspel tegen Ecuador is het een ander verhaal, er moet gewonnen worden om zeker te zijn van plaatsing voor de volgende ronde.

Hoewel de spelers van Oranje zichzelf in een lastige positie hebben gebracht, hebben we er alle vertrouwen in dat ze dinsdag afrekenen met Qatar. We verwachten dat er 3 of meer doelpunten vallen en dat Nederland zich kwalificeert voor de volgende ronde.

Wedtips

De wedtips voor Nederland vs Qatar zijn afkomstig van Bet365, de beste bookmaker voor wedden op voetbal.

🏆 Nederland wint en houdt de nul (1.66)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.53)

⚽ Cody Gakpo scoort (2.50)