Contacteer Ons

Voorspellingen

Nederland vs Polen Voorspelling – Nations League 2022

Nederland vs Polen voorspelling nations league 11 juni
Nederland vs Polen Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Zaterdag 11 Juni, 20.45 uur – De Kuip, Rotterdam

Nederland vs Polen Voorspelling

Op zaterdag 11 juni ontvangt Nederland Polen in De Kuip in Rotterdam om de derde wedstrijd in de groepsfase van de Nations League te spelen. Oranje wist tot nu toe met 4-1 te winnen van België en met 2-1 van Wales.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Polen wisten op hun beurt af te rekenen met Wales met 2-1, maar gingen afgelopen woensdag met 6-1 onderuit tegen België.

In Rotterdam zal de ploeg van Louis van Gaal verder willen bouwen aan het elftal dat later dit jaar het WK in Qatar hopelijk zal gaan winnen.

Aan de andere kant is ook de Poolse ploeg volop bezig met de voorbereiding op het WK, ze zullen een goede prestatie willen neerzetten tegen Oranje.

Nederland teamnieuws

Na de klinkende overwinning op België, koos Louis van Gaal ervoor om een compleet nieuw elftal op te stellen tegen Wales. Dit ‘B-team' wist in blessure tijd de overwinning op Wales veilig te stellen, maar het spel was niet zo goed als tegen België. 

De grote vraag voor Nederland vs Polen is dus met welk elftal Louis van Gaal op de proppen komt. De verwachting is dat de bondscoach een sterker team zal opstellen dan tegen Wales, aangezien er een overwinning op Polen moet worden behaald om eerste in de groep te blijven.

Polen teamnieuws

Bij Polen draait alles om Robert Lewandowski. De spits staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Barcelona die hem maar al te graag wil inlijven. 

Bayern München is echter niet bereid om de boomlange spits zomaar te laten vertrekken. Hij is immers altijd goed voor minimaal 30 goals per seizoen.. 

In het Poolse nationaal elftal speelt Lewandowski natuurlijk ook een grote rol, maar opvallend genoeg is hij niet degene die de goals heeft gemaakt tegen Wales. Jakub Kaminski en Karol Swiderski waren de doelpuntenmakers.

Onderlinge resultaten

Sinds 2016 speelde Oranje 3 keer eerder tegen Polen. Er werd 1 keer vriendschappelijk gespeeld en 2 keer voor de Nations League. Polen wist geen enkele keer van Nederland te winnen. 

De laatste wedstrijd was in november 2020. Toen werd het 2-1 voor Nederland met goals in de tweede helft van Georginio Wijnaldum en Memphis Depay.

Wedtips Nederland vs Polen

De verwachting is dat Nederland vs Polen in winst voor Oranje zal eindigen. Vooral in eigen huis met het publiek dat in grote getale aanwezig zal zijn, moet Oranje eenvoudig met Polen af kunnen rekenen.

De Polen zullen misschien nog wel een doelpuntje meepikken, maar het zal echter niet genoeg zijn om de aanvalskracht van Nederland de baas te zijn.

Als doelpuntenmakers wijzen we de vedettes van beide teams aan: Memphis Depay en Robert Lewandowski.

Onderstaande quoteringen voor Nederland vs Polen zijn afkomstig van Circus Nederland

🏆 Nederland wint (1.60)
🥅 Beide teams scoren: Ja (1.95)
🥅 Aantal doelpunten: Over 2.5 (1.89)
🏆 Aziatische Handicap: Nederland: -1 (1.97)