Contacteer Ons

Voorspellingen

Nederland vs Noorwegen Voorspelling

Nederland vs Noorwegen Voorspelling
Nederland vs Noorwegen
Aftrap: Dinsdag 16 November, 20.45 uur – De Kuip, Rotterdam

Op dinsdag 16 november ontvangt het Nederlands elftal het nationale team van Noorwegen in de Kuip in Rotterdam. Na de blamage tegen Montenegro van afgelopen zaterdag mag Nederland de wedstrijd tegen Noorwegen niet verliezen. Nu Turkije op de tweede plaats staat in Groep G is het Noorwegen ook alles aan gelegen om vol voor de winst te gaan,  maar de Noren staan voor een zware opgave zonder sterspeler Haaland.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nederland vs Noorwegen: Onze Voorspelling

Nederland Teamnieuws
Ondanks de slechte wedstrijd in Podgorica zal Nederland als favoriet beginnen aan de wedstrijd op 16 November. In de Kuip wil Oranje bewijzen dat ze zich toch kunnen mengen in de top van het internationale voetbal. Nederland zal zonder Berghuis, Bergwijn en Gakpo aan de aftrap verschijnen.

Georginio Wijnaldum zal waarschijnlijk met Davy Klaassen het middenveld vormen. Gezien het goede optreden van Noa Lang in de laatste kwalificatiewedstrijden en gezien het ontbreken van Steven Berghuis, kan Noa Lang zomaar in de basis beginnen.

Noorwegen Teamnieuws
Noorwegen zal het zonder sterspeler Erling Haaland moeten doen tegen Nederland. De boomlange topspits zal door een blessure dit kalenderjaar niet meer in actie komen. Het is de verwachting dat de Noren met Thorstvedt in de spits zullen gaan beginnen. Echter, het is Mohamed Elyounoussi die in de gaten gehouden dient te worden. Hij was tweemaal trefzeker in de wedstrijd tegen Montenegro op 11 oktober.

Om kans te blijven houden op een ticket voor het WK 2022 in Qatar zullen de Noren voor een overwinning gaan om Turkije achter zich te houden. Met een tweede plaats kan Noorwegen zich namelijk nog via de play-offs kwalificeren voor het WK.

Onderlinge Resultaten
In de eerste wedstrijd eerder in de kwalificatiereeks kwam Nederland niet verder dan een 1-1 gelijkspel in Noorwegen. Haaland wist uiteraard te scoren voor de Noren, maar Nederland wist een nederlaag te voorkomen door een goal van Davy Klaassen.

Onze Wedtips voor Nederland vs Noorwegen

Nederland zal in eigen huis zonder publiek toch weten te winnen van Noorwegen. Het gemis van Haaland zal Noorwegen niet weten op te vangen. Daarnaast zal Louis van Gaal er alles aan willen doen om de kwalificatie voor het WK veilig te stellen door de beste selectie op te stellen. Het zal geen eenvoudige overwinning worden, maar Oranje zal toch met een comfortabele 3-0 van het veld afstappen.

Winnaar: Nederland (1.46) – odds via BetCity