Contacteer Ons

Voorspellingen

Nederland vs Montenegro Voorspelling

Nederland vs Montenegro Voorspelling

Op zaterdag, 4 september ontvangt het Nederlands elftal het nationale team van Montenegro in het Philips Stadion in Eindhoven. Gezien de stand in groep G zullen zowel Nederland als Montenegro vol voor de winst gaan om de koploper, Turkije, in de kwalificatiegroep niet uit het oog te verliezen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Onze Nederland vs Montenegro Voorspelling

Montenegro Teamnieuws

De Montenegrijnen zijn de kwalificatie redelijk begonnen. Door winsten op Gribraltar en Letland vindt Montenegro zichzelf terug op een verdienstelijke derde plek net achter Nederland. Montenegro wist daarnaast Turkije op een gelijkspel te houden. Een goal van Radunović ver in de blessuretijd kwam als een geschenk uit de hemel voor zowel Montenegro als Nederland. Turkije wist dus niet optimaal te profiteren van het gelijkspel van Nederland tegen Noorwegen. 

Nederland Teamnieuws

Noorwegen heeft afgelopen woensdag de druk op Nederland opgevoerd. De eerste wedstrijd onder het bewind van de nieuwe bondscoach Louis van Gaal eindigde namelijk in een gelijkspel. Haaland opende de score, maar kort voor rust wist Davy Klaassen Oranje naast Turkije te schieten. Doordat Turkije niet is uitgelopen is het verschil tussen Nederland en Turkije, de koploper in groep G, nog altijd maar 1 punt. 

Head to Head

Montenegro en het Nederlands elftal hebben nog nooit eerder tegenover elkaar gestaan. Het is dus de eerste keer dat het nationale team van Montenegro op bezoek komt in Nederland. De Montenegrijnen dienen echter niet onderschat te worden. Zij wisten de Turken wel te bedwingen, waar Oranje met 4-2 ten onder gingen. 

Onze wedtips voor Nederland vs Montenegro

Wij denken dat Nederland in eigen huis overtuigend de 3 punten zal pakken. Uiteindelijk zal Louis van Gaal Montenegro weten te verrassen. Daarnaast wil Memphis Depay het Nederlandse publiek laten zien wat hij elke week in het shirt van Barcelona laat zien: veel goals scoren. 

Winnaar: Nederland (1.11)

Aftrap: Zaterdag 4 september, 20.45 uur – Philips Stadion, Eindhoven