Contacteer Ons

Internationaal Voetbal

Nederland vs Gibraltar Voorspelling – EK Kwalificatie 2024

Nederland vs Gibraltar voorspelling 27 maart 2023 EK kwalificatie
Nederland vs Gibraltar Voorspelling – EK 2024 Kwalificatie
Aftrap: Maandag 27 Maart, 20.45 uur – De Kuip, Rotterdam

Nederland vs Gibraltar Voorspelling

Nederland speelt op 27 maart de 2e wedstrijd voor de EK kwalificatie in 2024 tegen Gibraltar. Oranje verloor de 1e wedstrijd kansloos van Frankrijk. Gibraltar verloor op eigen veld tegen Griekenland met 0-3.

Ondanks vele afwezigen bij het Nederlands elftal zal trainer Ronald Koeman een overwinning moeten boeken om Frankrijk niet direct uit het oog te verliezen. Nederland zal door de ruime nederlaag tegen Frankrijk ook aan het doelsaldo moeten denken. Er is dus genoeg motivatie om vol voor de overwinning te gaan.

Pak 100x je inzet bij BetCity

Heb je nog geen account bij BetCity? Dan is dit je uitgelezen kans om €100 te verdienen!

De bookmaker heeft de odds voor winst van Oranje namelijk verhoogd naar 100, met een maximale inzet van €1.

Wint Nederland van het dwergstaatje? Dan krijg jij €100 bijgeschreven op je account.

Claim de Odds Boost als volgt:

  1. Maak een account via de knop hieronder
  2. Stort minimaal €20
  3. Claim de Odds Boost in je account

Nederland teamnieuws

Het Nederlands elftal keek binnen 10 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan tegen Frankrijk. Door een buikgriepvirus en blessures kon Ronald Koeman andere niet beschikken over De Ligt, Gakpo en Frenkie de Jong. Zij zullen ook niet tegen Gibraltar spelen.

De vervangers Taylor en Geertruida werden direct voor de leeuwen gegooid. Taylor beleefde geen goede wedstrijd. Hij werd al na 30 minuten gewisseld. Geertruida moest voor het eindsignaal ook het veld verlaten met een hamstringblessure.

De 4-0 nederlaag tegen Frankrijk zal hard zijn aangekomen bij Oranje. Ze zullen er dan ook alles aan doen om een ruime overwinning op Gibraltar te boeken

Gibraltar teamnieuws

De semi-profs van Gibraltar speelden hun eerste wedstrijd thuis tegen Griekenland. In deze wedstrijd kwamen ze al vrij snel op achterstand. Uiteindelijk werd het 0-3 voor Griekenland, maar de uitslag had veel hoger kunnen uitvallen.

Gibraltar’s elftal bestaat onder andere uit een advocaat, brandweerman en een slager. Ze hebben van hun werk vrij gekregen om de wedstrijd tegen het Nederlands elftal te kunnen spelen.

Coach Julio César Ribas kan overigens tegen Oranje over een volledig fitte selectie beschikken.

Onderlinge resultaten

Nederland vs Gibraltar stond in totaal pas 2 keer eerder op het programma. De eerste keer werd het 0-7 voor Nederland. De 2e wedstrijd eindigde in een 6-0 overwinning voor Oranje.

Dit was tevens de laatste keer dat beide teams elkaar troffen. Met 2 goals was Depay toen bovendien de grote man aan de zijde van Nederland.

Voorspelling Nederland vs Gibraltar

Nederland is het aan zijn stand verplicht om van Gibraltar te winnen. De vraag is dan ook niet of Nederland gaat winnen, maar met hoeveel goals verschil er gewonnen gaat worden.

Wij verwachten een lage score in de 1e helft, maar de 2e helft zou veel vermakelijker moeten worden met veel doelpunten.

Wedtips

De wedtips voor Nederland vs Gibraltar zijn afkomstig van Bet365.

Als je nog geen account hebt bij BetCity raden we je aan om gebruik te maken van de Odds Boost zoals hierboven beschreven.

🏆 Asian Handicap: Nederland -6.0 (1.95)

🥅 Totaal doelpunten 2e helft: Meer dan 4.5 (3.00)

⚽ Totaal doelpunten: meer dan 6.5 doelpunten (1.90)