Contacteer Ons

Voorspellingen

Nederland vs Gibraltar Voorspelling

nederland vs gibraltar

Nederland ontvangt op maandag 11 oktober het nationaal elftal van Gibraltar in Rotterdam. De WK kwalificatiewedstrijd is belangrijk voor de mannen van Louis van Gaal in de strijd om de eerste plaats in groep G voor WK kwalificatie in 2022. Gezien de status van beide landen is het niet de vraag óf Nederland wint, maar met hoeveel Nederland wint. De eerste ontmoeting tussen beide landen eindigde in een 0-7 overwinning van Nederland.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nederland vs Gibraltar: Onze Voorspelling

Gibraltar Teamnieuws

De dwergstaat Gibraltar staat stijf onderaan in groep G en wacht nog steeds op de eerste overwinning. De ploeg wist pas 3 keer te scoren in de 6 verloren wedstrijden. 

Gibraltar staat 197e op de FIFA-ranglijst en strijdt pas sinds 2016 om de finale van een Europees kampioenschap of wereldbeker, en ze verloren alle 10 hun wedstrijden terwijl ze probeerden zich te kwalificeren voor het WK 2018.

Het zou geen verrassing zijn om coach Cesar opnieuw te zien kiezen voor een 5-4-1 formatie, met Reece Styche als favoriet in de aanval. Op internationaal niveau heeft hij drie goals gescoord.

Nederland Teamnieuws

Nederland zal de interlandperiode winnend willen afsluiten om met een goed gevoel te overwinteren. Sinds lange tijd mag er weer publiek aanwezig zijn bij voetbalwedstrijden. De ploeg van Louis van Gaal zal in eigen huis er alles aan willen doen om het publiek te amuseren. 

Louis van Gaal zal waarschijnlijk sommige sterspelers rust willen gunnen gezien het drukke programma dat de spelers in hun competities hebben. Het geeft de coach van het Nederlands elftal de perfecte mogelijkheid om te experimenteren en nieuwe spelers zoals Noa Lang aan het werk te zien.

Onderlinge Resultaten

Eerder dit jaar wist Nederland de wedstrijd in Gibraltar te winnen met 7-0. Dit was nog onder het bewind van Frank de Boer. Daarnaast Nederland wist alle ontmoetingen met Gibraltar te winnen.

Onze Wedtips voor Nederland vs Gibraltar

Wij denken dat Nederland het eigen publiek in de Rotterdamse Kuip wil verwennen. Als Louis van Gaal nieuwe spelers een kans wil geven dan zullen deze spelers zich zeker willen bewijzen om zo kans te maken om mee te gaan naar het WK in Qatar in 2022. Wij denken dat het daarom weer een monsterscore zal worden en Nederland met 9-0 zal winnen.

Aftrap: Maandag 11 Oktober, 20.45 uur – De Kuip, Rotterdam