Contacteer Ons

Voorspellingen

Nederland vs Ecuador Voorspelling – WK Voetbal 2022

Nederland vs Ecuador Voorspelling WK 2022
Nederland vs Ecuador Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Vrijdag 25 November, 17.00 uur – Khalifa Internationaal Stadion

Nederland vs Ecuador Voorspelling

Nederland speelt de 2e wedstrijd van het WK op vrijdag 25 november om 17.00 uur tegen Ecuador. De wedstrijd zal gespeeld worden in het Khalifa International Stadium in de Qatarese stad Al-Rayyan.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zowel Nederland als Ecuador zijn het WK begonnen met een  2-0 overwinning. Nederland deed dat tegen Senegal. Ecuador deed dat tegen gastland Qatar. 

Nederland vs Ecuador zal een wedstrijd worden die hoogstwaarschijnlijk zal bepalen wie groep A zal gaan winnen. We denken dan ook dat het een open wedstrijd zal worden.

Nederland teamnieuws

Het opvallendste nieuws voor het Nederlands elftal is toch wel de keeper. Coach Louis van Gaal wist vriend en vijand te verrassen door de doelman van SC Heerenveen op te stellen tegen Senegal.

Hij wist met enkele belangrijke reddingen Nederland op de been te houden in de eerste wedstrijd tegen de Afrikanen. Noppert hield zelfs de nul. 

Over het algemeen waren de Nederlandse media het met elkaar eens dat de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal alles behalve soepeltjes verliep.

De eerste goal van het WK voor Oranje kwam pas in de 83e minuut toen Cody Gakpo een voorzet tegen de touwen wist te koppen. Uiteindelijk was het Davy Klaassen die er in de 99e minuut 0-2 van maakte. 

Tegen Ecuador denken we dat Louis van Gaal niet meer met Vincent Jansen en Bergwijn zal beginnen. Depay liet zien dat hij voor veel meer dreiging wist te zorgen. We denken dus dat Depay voorin zal starten naast Bergwijn.

Ecuador teamnieuws

Ecuador wist de eerste wedstrijd te winnen tegen gastland Qatar. Enner Valencia scoorde beide goals voor de Zuid-Amerikaanse ploeg. In de wedstrijd schoot Ecuador in totaal 6 keer op doel. Qatar wist in totaal 5 keer op het doel van Ecuador te schieten. 

Naast Enner Valencia van Fenerbahçe, heeft Ecuador ook nog Moisés Caicedo van Brighton & Hove Albion en Hincapié van Leverkusen in de gelederen. Andere bekende namen in de Ecuadoriaanse selectie zijn Estupiñán van Brighton & Hove Albion en Cifuentes van Los Angeles FC.

100x Odds Boost voor winst van Oranje

Net als bij de eerste wedstrijd van Oranje, komt BetCity ook deze keer weer met een fantastische Odds Boost.

Nieuwe spelers krijgen odds van 100x voor winst  van Oranje op Ecuador.

Je claimt de Odds Boost eenvoudig via onderstaande knop.

Voorspelling Nederland vs Ecuador

Nu de eerste wedstrijd van Oranje gespeeld is, verwachten we dat de druk op het elftal van Louis van Gaal minder zal zijn. De overwinning op Senegal zal het Nederlands elftal zeker goed hebben gedaan. 

Aan de andere kant zal Ecuador ook de wedstrijd van het Nederlands elftal hebben gekeken en zullen concluderen dat er wel degelijk wat te halen is. Desondanks denken we toch dat de mannen van Louis van Gaal uiteindelijk een betere wedstrijd zullen spelen dan tegen Senegal. 

Zeker nu de eerste wedstrijd tegen Senegal al gewonnen is, kan Nederland vrijer spelen tegen een aanvallend spelende tegenstander. Ook denken we dat Noppert wederom de nul zal houden achterin.

Wedtips

BetCity heeft naast deze goede odds boost ook de beste quoteringen voor Nederland vs Ecuador. Kies jouw favoriete weddenschapen en zet in via de link hieronder.

🏆 Nederland wint (1.78)

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.83)

⚽ Memphis Depay scoort (2.70)