Contacteer Ons

Voorspellingen

NEC vs PSV Voorspelling

nec vs psv
NEC vs PSV Voorspelling
Aftrap: Zondag 12 December, 20.00 uur – Goffertstadion, Nijmegen

NEC vs PSV: Onze Voorspelling

Na de pijnlijke uitschakeling in Spanje tegen Real Sociedad in de Europa League, zal PSV zijn rug dienen te rechten in de uitwedstrijd tegen NEC. De 3-0 nederlaag zal hard aangekomen zijn in het Eindhovense kamp. Echt werkelijk alles dat mis kon gaan, ging ook mis voor de ploeg van Roger Schmidt. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

NEC staat keurig op de 11e plaats en zal er alles aan doen om het PSV zo lastig mogelijk te maken in Nijmegen. Er werd alweer 3 keer op rij niet meer gewonnen en dus zal NEC alles uit de kast halen om de 3 punten in Nijmegen te houden.

NEC Teamnieuws
NEC doet leuk mee in de Eredivisie na de promotie uit de Keuken Kampioen Divisie vorig jaar. De huidige 11e plaats heeft aan het einde van het jaar recht op een vervolg op het hoogste niveau in Nederland. 

De huidige vorm van de Nijmegenaren is echter niet wat het moet zijn om te stunten tegen PSV. Er werd namelijk vorige week in de laatste minuut pijnlijk met 2-1 verloren bij RKC Waalwijk en er werd de week ervoor gelijkgespeeld tegen SC Cambuur. 

PSV Teamnieuws
PSV zal de enorme kater na de midweekse nederlaag in de Europa League tegen Real Sociedad moeten zien weg te spoelen met een overwinning in Nijmegen. 

Vorig weekend werd FC Utrecht met gemak met 4-1 weggezet in het Philips stadion. Om in het spoor van Ajax en Feyenoord te blijven, dienen de Eindhovenaren een overwinning te boeken tegen NEC. 

De ziekenboeg van PSV is aardig vol.Roger Schmidt kan dit weekend niet beschikken over een fiks aantal spelers. Jordan Teze, Philipp Max, Richard Ledezma, Vincent Müller, Maximiliano Romero, Ryan Thomas, Eran Zahavi, Noni Madueke en Cody Gakpo zullen allen niet aan de aftrap kunnen verschijnen vanwege blessures.

Onderlinge resultaten
Voor de laatste ontmoeting tussen PSV en NEC moeten we terug gaan naar 2017. Toen wist PSV met 3-1 te winnen van NEC. Van Ginkel, Ramselaar en De Jong wisten toen te scoren voor PSV. Messaoud scoorde voor NEC.

Onze Wedtips voor NEC vs PSV

Ondanks de volle ziekenboeg bij PSV denken we dat PSV zal winnen bij NEC. Het zal echter niet gemakkelijk gaan. NEC zal op eigen veld zich willen laten bewijzen. Er zullen niet veel goals vallen, maar PSV zal de 3 punten meenemen uit De Goffert en geen tegendoelpunt incasseren.

Onze selectie aan wedtips voor NEC – PSV:

🏆 Winnaar: PSV (1.40)

🥅 Beide teams scoren: Nee (2.02)

⚽ Totaal doelpunten: minder dan 3.5 (1.57)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een combinatie:

🏆 minder dan 3.5 doelpunten en beide teams scoren niet: (3.59)