Contacteer Ons

Voorspellingen

NEC vs Ajax Voorspelling

NEC vs Ajax voorspelling
NEC vs Ajax Voorspelling
Aftrap: Zaterdag 23 April, 16.30 uur – Goffertstadion, Nijmegen

Na de zinderende finale van de TOTO KNVB beker tussen Ajax en PSV, moet Ajax de draad weer op zien te pakken in de Eredivisie.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ploeg van Erik Ten Hag gaat op 23 april op bezoek bij NEC en wil de voorsprong van 4 punten op de nummer twee PSV ook na dit weekend willen weten behouden. 

NEC staat op een verdienstelijke 10e plaats en kan nog kans maken op een plaats in de play-offs aan het einde van het seizoen. De Nijmegenaren zullen dan wel in eigen huis van Ajax moeten winnen.

NEC vs Ajax: Onze voorspelling

NEC teamnieuws

NEC wist maar 4 punten te behalen uit de laatste 6 wedstrijden. Bovendien pakten de Nijmegenaren ook nog eens 2 rode kaarten in de laatste 3 wedstrijden. De ploeg van Rogier Meijer zal dus gebrand zijn om een goed resultaat neer te zetten voor het eigen publiek. De laatste thuisoverwinning dateert alweer van oktober 2021 toen er met 3-0 van FC Groningen werd gewonnen. 

Rogier Meijer kan geen beroep doen op Jordy Bruijn en Pedro Ruiz vanwege blessures. Ali Akman zal de wedstrijd vanaf de tribune moeten bekijken vanwege een schorsing.

Ajax teamnieuws

Voor Ajax is het doel in Nijmegen simpel: 3 punten pakken en huiswaarts keren naar Amsterdam. In deze fase van het seizoen zal Erik Ten Hag zijn ploeg erop wijzen dat het niet uitmaakt hoe er gewonnen wordt, als er maar gewonnen wordt. 

De verloren bekerfinale tegen PSV met 2-1 heeft Ajax namelijk zeker pijn gedaan, maar de wedstrijd tegen NEC voor de competitie zal desalniettemin met vertrouwen worden benaderd. Er werd immers maar 1 keer verloren in de laatste 6 competitiewedstrijden. 

De ziekenboeg van de Amsterdammers begint aardig vol te lopen. Sean Klaiber, Zakaria Labyad, Lisandro Martínez, André Onana, Charlie Setford, Devyne Rensch, Remko Pasveer en Antony zullen allen niet aan de aftrap verschijnen.

Onderlinge resultaten

Sinds 2014 is NEC er voor eigen publiek niet in geslaagd om te winnen van Ajax. De laatste keer dat beide teams tegen elkaar speelden was in de Arena in Augustus 2021 toen het 5-0 voor de Amsterdammers werd. Overigens is Ajax al 10 wedstrijden ongeslagen in Nijmegen. Alle 10 wedstrijden werden gewonnen door de Amsterdammers.

Wedtips voor NEC vs Ajax

NEC vs Ajax zou op voorhand geen moeilijke wedstrijd moeten zijn om te voorspellen. Ajax zou geen problemen moeten hebben met de club uit Nijmegen. 

Wij denken dan ook dat een overwinning voor Ajax zal worden. Of het een ruime overwinning wordt, is de enige vraag die nog open blijft. 

Tip: Speel eens een handicap weddenschap

Om het voor deze wedstrijd interessanter te maken, raden we aan om eens een handicap weddenschap uit te proberen. Je speelt in dit geval met verhoogde quoteringen doordat de favoriet, Ajax, meer goals moet scoren. 

Op BetCity vind je de handicap voor Ajax -2.0 tegen 2.08 odds. Indien Ajax met meer dan 2 goals verschil wint, win je de weddenschap.

Andere interessante weddenschappen voor deze weddenschappen zijn:

🏆 Handicap Ajax -2.0 (2.08)

⚽ Ajax wint en houdt de nul (2.23)

🏆 Ajax wint en minder dan 4.5 doelpunten (1.76)

⚽ Ajax wint en Haller scoort (1.91)