Contacteer Ons

Slots

Narcos

 

Narcos van NetEnt is de uit 2019 gelicenseerde slotmachine, gebaseerd op de gelijknamige Netflix hitserie. Het spel heeft een RTP van 96.23%, wat een middel tot hoge volatiliteit geeft. Er zijn 5×3 rollen met 243 winlijnen. De minimale inleg is €0,20 en de maximale bedraagt €400. Een kast die om drugs en geld draait kan natuurlijk niet een lage maximale inleg hebben.

Hoe ziet de Narcos slot eruit?

De Narcos slot ziet eruit als een mix van Grand Theft Auto en een actieserie, dus ze hebben het idee van de serie meteen goed te pakken. Het zijn de minimale details die deze kast aantrekkelijk maken. De achtergrond is grotendeels statisch, behalve als er een vliegtuig voorbijkomt, vogels op de achtergrond vliegen of wat stof door de straten waait. 

Uiterlijk
Kwaliteit zit in de minimale details van dit spel. Als je spint en de rollen stoppen, wiebelen de losse delen van het icoon nog een beetje na. Je ziet het nauwelijks, maar het is een mooi detail. De kleuren zijn perfect neergezet en het geeft het geheel een mooi uiterlijk. Ander mooi detail is de 6-shooter kamer als spinknop. 

Als het spel in de free spin mode terecht komt, verandert de setting van de stad naar de gevangenis en is het ineens een heel ander spel. Dit alleen al geeft de speler de wil om verder te kijken dan wat ze in het begin te zien krijgen. 

Muziek en geluid
De muziek van het spel is doorlopend en aantrekkelijk om in ieder geval langer dan 10 minuten aan te hebben staan. De muziek verandert ook niet wanneer er gespind wordt. In de free spin modus heeft het spel een heel andere mood, muziek en setting, met eigen geluidseffecten. Het audiovisuele gedeelte van de kast is zeker indrukwekkend.

Hoe wordt de Narcos slot gespeeld?

Hoe gek het ook klinkt, het doel van het spel is om de gevangenis te belanden. Hier kom je door 4 Pablo Escobar ‘catch me' iconen te spinnen. Hierover later meer. De rest van het spel is redelijk standaard en draait om het vergaren van winlijnen om punten te scoren. Naast de normale wild, is er een walking wild, welke op een rol verschijnt en met elke winlijn waar deze deel van uitmaakt een rol opschuift naar links, tot deze weg is. 

Iconen
De iconen van hoge naar lage waarde zijn: de walkie talkie agent, de agent met pistool, de dame en de uziman met hoed, de flamingo en het vliegtuig, de A, K, Q en de J. Leuk detail is dat de standaard kaarticonen voorzien zijn van pistolen, geweren en granaten om goed in de Narcos stijl te blijven.

Besturing
De layout van de kast is wat we gewend zijn van Netent met aan de rechterkant je aantal coins en de coinwaarde. In het midden zien we de pistoolkamer als spinknop met aan weerszijden de MaxBet en autoplay. Tot slot zie je aan de linkerkant nog je betlevel, je inleg en de informatieknop.

narcos

Bonussen

Narcos draait helemaal om boeven vangen en dat is precies wat je doet in dit spel. 

Free Spins
Je dient minimaal 3 ‘catch me’ iconen te krijgen om in de locked up mode te komen. Tijdens deze modus komen alleen de catch me iconen en de ‘golden locked up’ symbolen tevoorschijn. Als je een cluster van drie weet te maken wordt een winst van 1 tot 10x je inleg uitbetaald. De golden locked up iconen geven recht op een multiplier van x2 of x3 op de winclusters die je weet te scoren.

Drive-by Feature
Deze feature wordt op willekeurige momenten in het spel geactiveerd en zorgt voor een hoop extra winlijnen. De iconen met een hoge waarde worden bij deze feature namelijk in wilds veranderd.

Ons oordeel over de Narcos slot

Ondanks dat drugs en de algehele serie niet in ons straatje past, is dit zeker wel een heel mooie gokkast, die voluit gebruik maakt van de technologie van tegenwoordig. Op audiovisueel gebied is de kast perfect en ook de bonusrondes zijn anders dan in andere gokkasten. We hebben hiermee weer bevestigd gezien dat NetEnt een uitstekende spelprovider is. 

Ook als je niet fan bent van de serie is de Narcos gokkast zeker een aanrader!