Contacteer Ons

Slots

Mystery Joker

 

Met de Mystery Joker slot van Play ‘N Go uit 2017 waan je je in een speelhal en de gouden tijd van de ‘eenarmige bandieten’.  De gokkast heeft 3×3 iconen en 5 winlijnen. De RTP is 96%en de volatiliteit is erg hoog. De minimale inleg is €0,50 en de maximale inleg is €100, met een maximale uitkering van €25.000.

Hoe ziet Mystery Joker slot eruit?

Mystery Joker ziet eruit zoals je verwacht van een slot met maar 3 rollen. Klein, functioneel en weinig poeha. Dit is een slot die je verwacht als je de speelhal van een ouderwets casino binnenstapt. Retro is het beste woord om het uiterlijk te beschrijven.

Uiterlijk
De achtergrond bestaat in de standaardmodus uit blauwe vraagtekens, welke in de free spin modus veranderen naar rode vraagtekens. Het spel zelf is erg groot in beeld en de retro kleuren doen de symbolen en de rollen goed uitkomen. Aan de vakken zitten de nummers 1,2,3,4 en 5, welke de mogelijke winlijnen aanduiden. Boven de slot zit nog een informatiebalk met van die neonletters, net zoals in een echte slotmachine.

Muziek en geluid
De muziek is verachtelijk slecht. Het wordt namelijk alleen afgespeeld wanneer je op de speelknop drukt en duurt slechts een seconde of twee. Aangezien je om de twee seconden hetzelfde deuntje hoort, is het snel zoeken naar de muteknop (links onder in het scherm).

Wat wel goed is, zijn de geluidseffecten, welke je zelden in thema hoort in een simpele kast als deze. We hebben hier dan ook weinig negatief over te melden en zijn hierover meer dan tevreden. Het geluid ging, dankzij de muziek toch heel snel af.

Hoe wordt Mystery Joker slot gespeeld?

Omdat Mystery Joker een gokkast is met maar 3×3 iconen zijn er maar 5 winlijnen in het spel te vinden. Deze winlijnen zijn eenvoudig en lopen van rechts naar links. Gezien de hoge volatiliteit geeft de gokkast niet vaak prijzen, maar als ze vallen zijn ze wel hoog. 

We zien bij dit soort gokkasten vaak geen extra’s, maar Mystery Joker heeft wel een scatter die je free spins geeft. Een pluspunt!

Besturing
De layout van de slot is makkelijk en ook getekend in dezelfde retrostijl. Aan de linkerkant zien we de paytable en daaronder de autospin. In het midden heb je de kans om de inleg te veranderen en je saldo en winst te bekijken. Tot slot zien we aan de uiterst rechterkant een grote spinknop. 

Iconen
De iconen van de slot zijn zo standaard als je je maar kunt indenken. Ook dit past natuurlijk perfect in de stijl die Play ‘N Go met Mystery Joker probeert neer te zetten. Van hoog naar laag vinden we de ster, de bel, de druiven, de citroen en de kers.

mystery joker

Bonussen

Bij het behalen van 3 jokers, kom je in de bonusronde van de slotmachine uit en krijg je 10 free spins. Buiten dat de spins gratis zijn, hebben de jokers in de free spins modus ook nog een extra functie.

Free Spins
Als je tijdens je free spins 2 jokers op het scherm weet te draaien wordt er een ‘mystery win' uitgekeerd. Deze prijs is willekeurig en zit ergens tussen de 1x en 100x je inleg voor de free spins. In ons ervaring was de gokkast hier erg vrijgevig en kwamen de hoge prijzen vrij makkelijk.

Tot slot kan je extra free spins krijgen door weer 3 scatters te draaien. Dit kan tot een maximum van 50 free spins, wat je gegarandeerd veel winst op levert.

Wat vinden wij van Mystery Joker gokkast?

Eerlijk is eerlijk, wij zijn geen grote fans van dit soort standaard gokkasten met weinig extra's. Wij vinden dat de moderne videoslots vaak meer te bieden hebben dan deze retro gokkasten.

Toch zijn we erg te spreken over de Mystery Joker slot van Play ‘N Go. De reden daarvoor is dat het snel duidelijk is wat je moet doen, de prijzen hoog zijn en er een bonusronde beschikbaar is. Vooral de free spins zijn een goede toevoeging, aangezien veel vergelijkbare gokkasten deze niet aanbieden.