Contacteer Ons

Slots

Moon Princess

Play ’N Go heeft met deze kast een flink chaotische slot neergezet, die menig fans van Sailor Moon zal bevallen. De RTP van de slot is 96.50%, wat zorgt voor een medium volatiliteit. Er zijn geen winlijnen, want het draait om horizontale en verticale sets van iconen. De minimale en maximale inleg is €0,20 en €100 met een ongelimiteerde maximale winst.

Hoe ziet Moon Princess slot eruit?

De nerd uit de jaren ’80, het gouden tijdperk voor Japanse Manga en Anime, ontwaakt in ons en zonder ook maar een seconde te denken roepen we allemaal “Sailor Moon”.  Want daar is deze kast duidelijk op gebaseerd. Tot op de kleuren van de prinsessen aan toe. Is dit iets verkeerd? Nee want als je het goed doet, is het helemaal in orde. Play ‘N Go heeft bijna dezelfde tekenstijl te pakken waar Sailor Moon zo bekend mee is geworden, dus wat dat betreft zit het al goed.

Uiterlijk
De achtergrond is maanlicht wat naar beneden schijnt om de boel te verlichten. De kast zelf is gehuld in een gouden rand met daarin 5×5 iconen, die allemaal verdacht veel weg hebben van de anime serie. Ook hier is niks mis mee, maar de iconen zijn iets te modern getekend. Ze moeten ook wel om met de tijd mee te kunnen. 

Muziek en geluid
De muziek komt ons niet bekend voor, al past deze wel perfect bij de setting van de slotmachine. Deze lijkt afzonderlijk van de slot door te lopen tot je begint te scoren in het spel, dan barsten de sassy gitaren los. Je hoort dan een beat die inderdaad uit de 80’s of 90’s had kunnen komen, toevallig ook precies de tijd dat de serie te zien was.

Hoe wordt Moon Princess slot gespeeld?

Moon Princess is een cascade stijl kast, die een beetje anders werkt dan de andere cascade kasten die we tot nu toe hebben gezien. Nadat je winlijnen worden gevormd, wordt de gokkast namelijk niet weer aangevuld met nieuwe iconen. 

De Prinsessen
De kast  hanteert verschillende winlijnen afhankelijke van welke prinses er naast het spel komt te staan.  De prinsessen, Love, Star en Storm, hebben elk hun eigen vaardigheden om winlijnen weg te werken. Aan de linkerkant staat een icoon op vleugels, met een meter erin. Zodra er voldoende winlijnen gemaakt zijn, zal de meter zich vullen. Als de meter door alle drie prinsess gevuld is, zal deze een gecombineerde bonus geven welke nog meer en sneller de winlijnen verwijderd. 

Besturing
De layout van de slot is van rechts naar links de autospin, de spinknop en onder de hele videoslot de inleg selector. Aan de linkerkant onder de meter vinden we nog de “i”, voor als je meer informatie over het spel wilt. 

Iconen
De iconen van het spel zijn in aflopende volgorde, de Wild, de rode dame, de blauwe dame, de groene dame, een combinatie van de drie dames, de bel, het hart, de ster en de groene munt.

moon princess

Bonussen

De meter aan de linkerkant is niet de enige bonus van het spel. We kennen namelijk ook nog de zogenaamde Girl Power en free spins

Girl Power
Elke prinses heeft een bijbehorende ‘Girl Power’. Bij De roze prinses wordt een soort icoon altijd veranderd in een ander icoon. De blauwe prinses voegt 1 of 2 wilds aan het spel toe en groene prinses verwijdert twee soorten iconen van het spel. Als je de bovengenoemde meter vol hebt zullen alle drie prinsessen deze superkrachten na elkaar gebruiken. Door deze girl powers kunnen er vaak meer winlijnen worden gevormd!

Free Spins
Moon Princess maakt niet gebruik van scatters om in de free spin modus te komen. Als je het hele veld leeg hebt gespeeld, kom je namelijk in de free spins modus. Je kan hier weer uit de 3 verschillende prinsessen kiezen, welke elk hun Girl Power meenemen en een eigen aantal free spins hebben. Tijdens de free spins wordt de multiplier niet gereset en kan hij oplopen tot 20x!

Wat vinden wij van Moon Princess?

Deze slot lijkt op het eerste oog misschien niet heel interessant, maar is dat wel voor mannelijke fans van de serie die we al vaker hebben genoemd in deze review. Het spel is leuk, maar kan al snel heel druk worden met flitsende beelden en winlijnen waarvan je niet ziet wat er nu precies gebeurt. 

Het heeft ons erg geholpen om de informatie goed door te lezen, om te begrijpen wat er wanneer gebeurt. De drie prinsessen geven leuke extra’s aan de gokkast en de unieke cascadestijl en free spins maken de gokkast extra leuk. Wat ons betreft dus toch een aanrader!