Contacteer Ons

Interlands

Montenegro vs Nederland Voorspelling

montenegro vs nederland voorspelling
Montenegro vs Nederland
Aftrap: Zaterdag 13 November, 20.45 uur – Stadion pod Goricom, Podgorica

In de jacht op een rechtstreeks ticket naar het WK in Qatar in 2022, gaat Oranje op bezoek bij het nationale team van Montenegro. Het Nederlands elftal gaat aan kop in groep G met 19 punten uit 8 wedstrijden. Montenegro staat in dezelfde groep vierde met 11 punten. Gezien de stand en de kwaliteit in spelers is de ploeg van Louis van Gaal verplicht om met 3 punten huiswaarts te keren.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Montenegro vs Nederland: Onze Voorspelling

Montenegro Teamnieuws
Montenegro wist de laatste kwalificatie niet te winnen. Noorwegen was met 2-0 te sterk. De ploeg van Miodrag Radulović zal in eigen huis tegen Oranje vooral geen open huis houden. Ze hebben zelfs aangegeven dat ze er alles aan zullen doen om Nederland van de 3 punten af te houden. Er staat immers niets meer op het spel voor de Montenegrijnen.

In Podgorica zal Montenegro uit een ander vaatje dienen te tappen dan in Eindhoven toen er met 4-0 verloren werd.

Nederland Teamnieuws
Oranje kan tegen Montenegro een WK ticket veilig stellen met een overwinning. Alhoewel Berghuis, Gakpo en Bergwijn niet zijn opgeroepen, heeft Louis van Gaal meer dan genoeg kwaliteit in de ploeg om met drie punten uit Montenegro huiswaarts te keren. 

De laatste kwalificatiewedstrijd had Oranje geen kind aan het nietige Gibraltar. Er werd met maar liefst 6-0 gewonnen. Louis van Gaal verwacht niet dat het tegen Montenegro een soortgelijke wedstrijd zal worden. Mede door de enkele 100% kansen die Montenegro wist te creëren in de thuiswedstrijd.

Onderlinge Resultaten
Montenegro ging eerder dit jaar met 4-0 ten onder in Eindhoven tegen Nederland. Dit was overigens de eerste keer dat beide nationale elftallen tegenover elkaar stonden.

Onze Wedtips voor Montenegro vs Nederland

Ondanks het feit dat Montenegro alleen nog maar voor de eer speelt in groep G denken we dat Oranje het toch in de eerste helft lastig zal hebben in Podgorica. Met een beetje geluk kan Montenegro zelfs een goal scoren. Uiteindelijk zal Nederland toch met enkele goals verschil weten te winnen. Daarom denken wij dat het 1-3 voor de ploeg van Louis van Gaal zal worden en zal het Nederlands Elftal dus van de partij zijn bij het WK in Qatar in 2022.

Nederland wint en beide teams scoren (3.45) – odds via BetCity.