Contacteer Ons

Slots

Monopoly Megaways

 

Big Time Gaming heeft met Monopoly een klassiek bordspel naar de slotmachines gebracht. Deze megaways kast heeft 6 rollen en kan tussen de 2 en 7 symbolen per rol hebben. Elke spin kan tot 117,649 manieren hebben om te winnen met een maximum 14.700x je inleg. De kast werkt met een RTP van 96.50% en medium volatiliteit. De slotmachine kent 4 bonus spellen/ opties en heeft een ongelimiteerde free spins multiplier. 

Hoe ziet de Monopoly Megaways slot eruit?

Hier kun je veel of weinig over zeggen, maar alles wat erover gezegd wordt, is al relatief bekend voor iemand die ooit het bordspel heeft gespeeld. De kast heeft de kleuren van het bordspel, met uitzondering van de regulier verschijnende iconen zoals de A, K, Q, J, 10 en 9. 

Uiterlijk
Op de achtergrond vinden we de trademark torens en kleuren van de doos waar het bordspel inkomt, wat het meteen herkenbaar maakt. Het spel zelf ziet eruit als het bord, met de bekende symbolen als de hoed, hond, auto en boot.

Gelijk onder de gokkast vinden we een scrollend spelbord, waar het Monopoly poppetje overheen loopt. Ook deze is perfect in kleur en thema, tot zover kan er dus echt niks verkeerd zijn aan de machine. 

Muziek
De muziek echter, is waar onzes inziens de slot een beetje faalt. De muziek begint pas als je op de spinknop drukt en blijft anders verdacht stil. De muziek is actieve jazz en bij autospin, heeft deze letterlijk maar 4 maten, waardoor het lijkt of je een geluidseffect op repeat aan het beluisteren bent. 

Geluidseffecten
De geluidseffecten geven het spel deze keer wel een zweep de goede richting in. Als je op een kanskaart of speciale plek op het bord terecht komt, wordt deze uitgesproken op een manier die lijkt of deze speciaal opgenomen zijn voor dit spel en dat is een goede bijkomstigheid voor het spel.

Hoe wordt Monopoly Megaways slot gespeeld?

In dit spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk winlijnen te scoren vanuit links. Elke keer dat er een winlijn gescoord is, zal deze niet alleen uitbetalen, maar zal Mr. Monopoly ook een aantal stappen op het speelbord zetten. Komt hij op een van de stations of het water- of elektriciteitsbedrijf, zal hij deze meteen kopen. Hetzelfde geldt voor lege straten, daar zet hij een huisje op, maar alleen op de derde winlijn. Hoe meer huisjes, hoe meer bonus je met de spins kunt krijgen. 

Cascade stijl
De winlijnen op de rollen “klappen”, waarna er in cascade vorm weer nieuwe stenen uit de lucht komen vallen. Als deze weer winlijnen geven, zal dit doorgaan tot er geen winlijnen meer te winnen zijn en zal de spin zich herhalen. 

Besturing
De layout van de kast is makkelijk en lijkt ook op een tafel waar het spel op wordt gespeelt. Van rechts naar links vinden we de spinknop, de autospinknop, de opties en de inlegselector.

Monopoly Megaways

Bonussen

Ook in Monopoly Megaways doet de Wild wat hij in bijna alle gokkasten doet; zorgen voor grotere winlijnen. In dit spel kan je op twee verschillende manieren free spins krijgen.

Free Spins
De eerste manier om free spins te krijgen is door middel van een kanskaart om te draaien. Daarnaast krijg je ook free spins wanneer je een vijfde huisje toevoegt aan een straat. Leuke bijkomstigheid is dat je een extra free spin krijgt voor elk treinstation dat je bezit op het moment dat de free spins beginnen. Tot slot is er in de free spins een unlimited win multiplier, welke ervoor zorgt dat je hele hoge winsten kan behalen.

Wat vinden wij van Monopoly Megaways?

Monopoly vernietigt vriendschappen, haalt het slechtste in de mens naar boven en heeft menig tafels doen opstijgen, maar deze Monopoly speel je alleen en het enige wat je kunt verliezen is je inleg. Dit gegeven alleen al is het spelen het al waard. Wel is aan te raden om eerst even een tijd voor de fun te spelen, omdat er zoveel te doen is in het spel dat je eerst misschien niet snapt waarom iets gebeurt. 

Wij hebben heel veel plezier gehad met de Monopoly Megaways slot en zullen er zeker naar terugkeren. Aanrader!