Contacteer Ons

Slots

Money Wheel

Play ’n Go heeft met dit spel een van de oudste vormen van gokken aangesproken, welteverstaan het “rad van fortuin”. Omdat het om een draaiend rad gaat zijn er geen rollen aanwezig en is het spel net even anders dan gokkasten. Money Wheel werkt met een RTP van 90% en lage volatiliteit. Het spel is heel makkelijk te spelen op een mobiele telefoon of tablet, net als de meeste andere slotmachines en casino games tegenwoordig. De minimale inleg is 1 en de maximale inleg is 100 euro.

Hoe ziet Money Wheel eruit?

We zijn natuurlijk gewend om videoslots met rollen en iconen te reviewen. We bespreken de vaak het uiterlijk van de gokkasten en hoe het spel op audiovisueel gebied scoort. Bij Money Wheel is dat net even anders, omdat er vrij weinig gebeurt.

Uiterlijk
We zien de aan achterkant van het spel een rood gordijn. Deze is mooi gevouwen en gestreken. Aan de voorkant, waar alle “actie” zich afspeelt zien we een groene pokertafel met een aantal cijfers en 2 iconen. Daarnaast bevindt zich een menukaart van wat het spel allemaal te bieden heeft. Achter de tafel, waar normaal de croupier zou moeten staan, is deze nu vervangen door een chinees uitziend rad met een aantal nummers erop en een mooi gouden knop. 

Muziek en geluid
De muziek wordt pas gestart als het rad gaat spinnen en houdt op als deze ook ophoudt met spinnen en op een cijfer eindigt. Wat betreft de muziek hebben we niks te klagen, omdat het prima bij het spel past.

Hoe speelt Money Wheel slot?

Ook hier hebben we moeite om in een zin niet uit te leggen wat het spel inhoudt. Op de tafel zien we 5 cijfers (de 1, 3, 5 10 en 20) en twee iconen. Een is de joker en de ander is de flower. Deze zijn net als de cijfers te selecteren, met uitzondering dat alleen de joker of flower OF de cijfers gekozen kunnen worden. 

Doel van het spel
Het doel van het spel is om te voorspellen op welk nummer het draaiend rad uit zal komen. In zekere zin is het met roulette te vergelijken, alleen heb je bij Money Wheel minder opties om uit te kiezen.

Besturing
Op het rad van fortuin vinden we, niet geheel verrassend, precies de bovengenoemde iconen en cijfers terug. Als je klaar bent met de juiste inleg te selecteren, kun je een slinger aan het rad geven. Heb je een muntje neergelegd op het cijfer waar het rad op stil komt te staan, heb je prijs. 

Uitbetaling
De uitbetaling is de inleg x het cijfer wat je kiest, dus 1 is +1x inleg, 3 is +3x inleg, 5 +5x inleg, 10 is +10x inleg en 20 is +20x inleg. Als je 1 euro neerlegt op 3 en je wint, win je dus 4 euro.

money wheel

Bonussen

Over de bonussen in het spel kunnen we heel kort zijn, die zijn namelijk niet aanwezig. De hoogste uitbetaling wordt gegeven als je het rad op de bloem of de draak weet te zien vallen. Wanneer dit gebeurt krijg je 46x je inleg terug.

Ons oordeel over Money Wheel

Zoals gezegd zijn we gewend om videoslots te reviewen. De meeste gokkasten bieden spectaculaire visuals, opzwepende muziek en interessante bonusspellen en extra's die het spelen van de gokkast aantrekkelijk maken. Money Wheel van Play ‘N Go biedt niks van dit alles en is een simpel draaiend rad. Het gaat in dit spel dus puur om geluk.

In conclusie is Money Wheel niet een gokkast waar we blij van worden. We kunnen ons echter wel voorstellen dat liefhebbers van dit soort spellen hun geluk willen beproeven bij Money Wheel. Het spel is simpel en duidelijk en je weet binnen een slinger meteen of je er met een grote winst vandoor gaat.