Contacteer Ons

Slots

Miss Midas

 

De Miss Midas gokkast van NextGen, die zijn invloeden haalt uit de mythologie, heeft een RTP tussen de 95.03% en 95.61% en een middel volatiliteit. Het spel wordt gespeeld met 25 winlijnen op 5 rollen met elk 3 iconen. De gokkast beschikt over een uitgebreide bonusronde met maximaal 25 gratis spins.

Hoe ziet de Miss Midas gokkast eruit?

Dit spel speelt zich af in een ogenschijnlijk grote zaal en we spelen de slot in een gouden spiegel. De slot zelf ziet er relatief sprookjesachtig uit en de iconen doen dit ook wel geloven. De scatter is een sprookjeskasteel en Miss Midas is de wild van het spel en zo gedraagt ze zich ook. De gouden tinten passen uiteraard goed bij het thema van de gokkast.

Muziek en geluid
NextGen heeft het op het vlak van de muziek helaas laten afweten. Deze begint namelijk pas wanneer je op de spinknop drukt en duurt daardoor slechts enkele seconden voordat hij weer opnieuw begint. De kwaliteit van de muziek is prima, maar het feit dat het elke paar seconden opnieuw begint is erg vervelend.

Hoe wordt de Miss Midas slot gespeeld?

Miss Midas is een standaard gokkast waarbij je op een 5×3 rollen setup winlijnen van links naar rechts moet zien te scoren. Miss Midas helpt je daarbij door, net als in de mythologie, alles wat ze aanraakt in goud te veranderen. Daarnaast kan je door middel van de scatters free spins vrijspelen.

Super Bet
De gokkast beschikt over een Super Bet knop welke instelt in hoeverre Miss Midas alles in goud verandert. Dit is de perfecte manier om buiten de free spins om lekker hoge prijzen te winnen. Alles wat in goud verandert, wordt namelijk een wild. Hoe meer karaktericonen er om Midas heen zitten, hoe meer wilds er op het scherm verschijnen. Dit kan snel aardig hoog oplopen!

Besturing
De layout van de slot ziet er op het eerste oog simpel uit maar is toch vrij ingewikkeld. Aan de rechterkant zien we de Super Bet knop en de spin knop, met daaronder een blauwe en rode pijl om je inleg te verhogen en te verlagen. De autospin zit verstopt achter een knop aan de linkerkant van het scherm, waar je ook de instellingen terug kan vinden. Als je deze eenmaal hebt gevonden kan het spelen echt beginnen!

Iconen
De iconen van de slot zijn goed in thema en hebben een luxueus tintje, zo hebben alle kaarticonen bijvoorbeeld een gouden randje. Van hoog naar laag zien we de wild, de scatter, de pauw, de troon, de fruitschaal, de roos en de A, K, Q, J 10 en 9.

miss midas

Bonussen

De free spins worden geactiveerd als je minimaal 3 en maximaal 5 scatters weet te draaien. Tijdens het bonusspel zijn de functies van de gokkast precies gelijk aan het standaardspel, met als enige uitzondering dat je niet voor de spins hoeft te betalen. Dit is een grote tegenvaller, aangezien we graag een paar leuke extra's hadden gezien. Hoeveel free spins je krijgt hangt af van het aantal scatters dat je draait.

  • 3 Scatters: 15 Free Spins
  • 4 Scatters: 20 Free Spins
  • 5 Scatters: 25 Free Spins

Het enige voordeel is dat deze gratis spins opnieuw kunnen worden aangevuld door tijdens de bonusronde nog eens 3, 4 of 5 scatters te draaien. Als je dit voor elkaar weet te krijgen kan je lang in de free spins modus blijven.

Ons oordeel over de Miss Midas gokkast

Hoewel het thema van de gokkast goed is en de gouden tinten overal terug te vinden zijn, zijn we toch niet erg tevreden over het spel zelf. De muziek is heel slecht en de besturing van het spel is onlogisch. Daarnaast geeft de bonusronde, naast dat de spins gratis zijn, geen extra winsten. Vooral dit laatste zorgt ervoor dat het spel je niet erg motiveert om verder te spelen. Wat ons betreft een gemiste kans, aangezien het spel qua uiterlijk en thema wel veel potentie heeft.

Dit is natuurlijk slechts onze mening, dus speel de Miss Midas gokkast hierboven en kijk zelf wat je ervan vindt!