Contacteer Ons

Voorspellingen

Midtjylland vs Feyenoord Voorspelling – Europa League 2022

Midtjylland vs Feyenoord Voorspelling Europa League 2022
Midtjylland vs Feyenoord Voorspelling – Europa League Groepsfase
Aftrap: Donderdag 6 Oktober, 20.00 uur – MCH Arena, Herning

Midtjylland vs Feyenoord Voorspelling

Feyenoord gaat voor de derde groepswedstrijd in de Europa League op bezoek bij Midtjylland uit Denemarken. De wedstrijd zal op 6 oktober gespeeld worden en Feyenoord kan met een goed resultaat een grote stap naar de knock-out fase maken. De ploeg van Arne Slot staat momenteel op basis van doelsaldo op de eerste plaats in groep F. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Alle ploegen in groep F hebben 3 punten na 2 wedstrijden. Een overwinning is dus voor zowel Midtjylland als Feyenoord erg belangrijk.

Het is overigens de eerste keer dat beide ploegen tegenover elkaar staan. Het zal dus een interessante wedstrijd worden waar veel op het spel staat.

Midtjylland teamnieuws

Midtjylland verloor de eerste wedstrijd verrassend met 1-0 van Sturm Graz. In de tweede wedstrijd wist Midtjylland vriend en vijand te verrassen door Lazio Roma met 5-1 te verslaan in eigen huis.

In de Deense competitie staat Midtjylland na 11 wedstrijden op een teleurstellende 7e plaats met 9 punten achterstand op koploper Nordsjaelland. Afgelopen weekend wist Midtjylland niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel tegen Viborg dat 3e staat in de Deense competitie.

Tegen Feyenoord kan coach Bo Henriksen niet beschikken over centrumspits Junior Brumado door een spierblessure. De rest van de selectie is fit en inzetbaar tegen Feyenoord.

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord begon het Europees avontuur in de Europa League met een kansloze nederlaag tegen Lazio Roma met 4-2. De tweede wedstrijd werd overtuigend in eigen huis gewonnen met 6-0 van Sturm Graz. 

In de Nederlandse competitie wist Feyenoord afgelopen weekend niet te profiteren van misstappen van de concurrentie. Er werd namelijk met 1-1 gelijk gespeeld bij NEC uit Nijmegen. Hierdoor staat Feyenoord momenteel op de 4e plaats in de Eredivisie. 

Arne Slot kan tegen Midtjylland niet beschikken over Walemark en Hartman vanwege blessures. De rest van de selectie is wel inzetbaar tegen Midtjylland.

Onderlinge resultaten

Nog nooit eerder stond Feyenoord vs Midtjylland op het programma. Er zijn dan ook geen head to head statistieken beschikbaar.

Voorspelling Midtjylland vs Feyenoord

Aanstaande donderdag zal Feyenoord moeten winnen om boven in groep F mee te blijven doen. Dit geldt ook voor de Midtjylland. Gezien de vorm van beide teams denken we dat het een wedstrijd wordt tussen twee teams die erg aan elkaar gewaagd zijn.

Als Feyenoord het lukt om hun aanvallend spel op de mat te leggen dan maken de Rotterdammers een goede kans op de overwinning. Er moet echter wel rekening gehouden worden met de counters van de Denen. Hiermee wisten ze Lazio namelijk te verrassen. 

Uiteindelijk denken we dat Feyenoord in staat moet zijn om van Midtjylland te winnen en zo een grote stap te zetten richting de knock-out fase.

Wedtips

Hieronder vind je onze wedtips voor Midtjylland vs Feyenoord. De quoteringen zijn afkomstig van Bet365.

🏆 Feyenoord wint (2.20)

Gimenez scoort (2.37)

🏆 Feyenoord wint 1 van beide helften (1.61)