Contacteer Ons

Voorspellingen

Mexico vs Polen Voorspelling – WK Voetbal 2022

Mexico vs Polen voorspelling wk 2022
Mexico vs Polen Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Dinsdag 22 November, 17.00 uur – Stadion 974

Mexico vs Polen Voorspelling

Mexico en Polen starten het WK op 11 november om 17.00 uur in Stadion 974 in Doha. Met wedstrijden zoals Argentinië – Saudi Arabië en Denemarken – Tunesië op dezelfde dag verwachten we dat Mexico vs Polen de spannendste wedstrijd van de dinsdag zal worden. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mexico, ofwel El Tri eindigde in de WK-kwalificatie op de tweede plaats in het CONCACAF-klassement en ze willen nu indruk maken in de openingswedstrijd van groep C. 

Polen wist zich te kwalificeren voor het WK via de play-offs. De Polen eindigden op 2e plaats in de groep achter Engeland, maar wisten door een overwinning op Zweden alsnog kwalificatie voor het WK af te dwingen.

Mexico teamnieuws

Mexico is bij elk WK altijd een land waar rekening mee gehouden dient te worden. Bondscoach Gerardo Martino heeft een selectie samengesteld die het mogelijk ver kan schoppen dit WK. 

De bekendste namen van de Mexicaanse selectie spelen momenteel in de Eredivisie of zijn actief geweest in Nederland. Zowel Edson Alvarez van Ajax, als Jorge Sanchez, Erick Gutierrez en Hirving Lozano van Napoli zijn namelijk allemaal van de partij in Qatar. 

Een andere bekende naam is die van de centrumspit van Wolverhampton Wanderers: Raul Jimenez. Hij heeft weliswaar een blessure, maar heeft toch een oproep gekregen. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat de spits op tijd hersteld zal zijn voor de ontmoeting met Polen.

Verder is het opvallend dat we de Los Angeles Galaxy-spits Javier Hernandez Chicharito niet in de selectie zien.

Polen teamnieuws

Het Pools nationaal elftal wist zich met een overwinning op Zweden via de achterdeur te kwalificeren voor de eindronde van het WK in Qatar. De sterspeler van Polen is natuurlijk Robert Lewandowski die bij Barcelona zijn brood verdient. 

Andere grote namen in de Poolse selectie zijn Piotr Zielinski van Napoli, Matty Cash van Aston Villa, Jan Bednarek van Aston Villa, Nicola Zalewski van AS Roma en Sebastian Szymanski van Feyenoord. In de goal staat tot slot de betrouwbare sluitpost Wojciech Szczesny van Juventus.

Voorspelling Mexico vs Polen

Mexico vs Polen zal een wedstrijd worden tussen 2 ploegen met zeer veel aanvallende mogelijkheden. De zwakte bij beide teams is te vinden in de verdediging. We denken dan ook dat beide teams het net minimaal 1 keer zullen vinden. 

Als we naar het spelbeeld kijken van de wedstrijd denken we dat Mexico het meeste balbezit zal hebben en dat Polen vooral op de counter zal loeren. 

We hebben hoge verwachtingen van sterspeler Robert Lewandowski en we denken dan ook dat het direct raak zal zijn in deze eerste wedstrijd voor de boomlange spits. Hij wil zich namelijk nog een laatste keer willen bewijzen op het hoogste niveau. 

Uiteindelijk verwachten we dat beide teams met 1 punt naar huis zullen gaan. De neutrale toeschouwer zal naar verwachting de grote winnaar zijn door het hoge aantal doelpunten.

Wedtips

De quoteringen voor de wedtips voor Mexico vs Polen zijn afkomstig van Circus Nederland. Zet eenvoudig in via de knop hieronder.

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.01)

🏆 Eindresultaat: Gelijkspel (3.05)

Lewandowski scoort voor Polen (2.50)