Contacteer Ons

Slots

Mega Fortune

 

Mega Fortune van NetEnt heeft 5 rollen met elk 3 iconen. Deze gokkast is goed voor een RTP van 96% en een maximale winst van €150.000. De minimale inleg is €0.25 en de maximale inleg is €50. Mega Fortune beschikt over 3 jackpots door middel van een bonus icoon, wilds en scatters.

Hoe ziet Mega Fortune slot eruit?

Mega Fortune slot ziet eruit zoals de hele rijken leven. Op de achtergrond zien we een aantal lichtstralen de lucht inschieten met aan de linkerkant een jacht en aan de rechterkant een luxe kade. De slot zelf is gemaakt van diamanten, waar de rollen in zitten. Elke rol heeft 3 iconen en al deze iconen zijn passen perfect bij het rijkeluisleventje.  Ook de standaard kaarticonen zijn aan het thema aangepast, waardoor we weten dat ze bij NetEnt een oog voor detail hebben.

Muziek en geluid
De muziek van de kast is relaxed, maar loopt iets te snel, waardoor deze snel gaat vervelen. De geluidseffecten van de kast zijn in thema, want niemand weet hoe een rijk persoon met luxe leven klinkt. Hier valt dus weinig over te zeggen en is al snel goed. Gezien het thema had er wellicht iets meer bling-bling in de geluiden mogen zitten.

Hoe wordt Mega Fortune gespeeld?

Door de lage volatiliteit zul je sneller relatief grote winsten halen, waardoor je je sneller rijk voelt. Ook een leuk detail voor een gokkast die helemaal om rijkdom draait. Het doel van het spel is vrij standaard, er dienen namelijk winlijnen van links naar rechts gescoord te worden. Zoals altijd kunnen de wilds daarbij helpen door iconen te vervangen.

Iconen
De iconen van deze slotmachine zijn in aflopende waarde de limousine, de stapel bankbiljetten, het horloge, de sigaar en drank en de A, K, W en J. In dit spel wordt ook een waarde, van tussen de 10 en 10.000, aan de wild toegekend, waarmee het een van de bestbetalende iconen is. 

Besturing
De layout van de kast is simpel maar doeltreffend en makkelijk te doorgronden. Aan de rechterkant van het midden zien we de je saldo, de coinwaarde en de Maxbet knop. In het midden is de met diamanten belegde spinknop terug te vinden, met daarnaast nog de autoplay, het bet level en de informatieknop.

mega fortune (1) (1)

Bonussen

De bonussen van Mega Fortune slot bestaan uit de free spins en een echte bonusronde.

Bonusronde
Bij 3 of meer bonusiconen wordt er een bonusronde gestart, waarin je kans kunt maken op de Rapid, Major of Mega jackpot. De hoogte van de jackpots is afhankelijk van je inleg en kan oplopen tot maximaal €150.000 bij een maximale inleg. Belangrijk om te weten is dat de bonusiconen op aangrenzende rollen moeten verschijnen om in de bonusronde te komen.

Free Spins
De free spins zijn vrij te spelen met de scatters. Vanaf 2 scatters, krijg je een x2 multiplier, maar bij 3 scatters kom je in de free spins rondes terecht. Tijdens de free spins ronde wordt er willekeurig een multiplier van x1 tot x5 aan al je winsten toegevoegd. Het mag echter duidelijk zijn dat het in deze slotmachine niet om de scatters te doen is, maar echt om de bonusrondes.

Wat vinden wij van Mega Fortune?

Als we ergens ‘jacht' op mogen maken, vinden we het vaak al snel leuk. Deze kast voldoet helemaal aan de eisen en heeft een perfect thema wat rijkdom uitstraalt. Door de lage volatiliteit zul je al snel wat prijzen gewonnen hebben, wat de gokkast interessant maakt om door te spelen. De kast heeft echter potentie om levensveranderende prijzen uit te keren, aldus de makers van de videoslot, dus ook daar zit het goed. Kortom, wij zullen deze gokkast zeker vaker gaan spelen.