Contacteer Ons

Voorspellingen

Marseille vs Feyenoord UECL Voorspelling

Marseille vs Feyenoord Conference League 5 mei voorspelling
Marseille vs Feyenoord Voorspelling
Aftrap: Donderdag 5 Mei, 21.00 uur – Stade Vélodrome, Marseille

Marseille vs Feyenoord Voorspelling

Feyenoord gaat op donderdag 5 mei een voorsprong van 3-2 verdedigen in en tegen Marseille om zo de finale van de Conference League te behalen. De Rotterdammers wisten thuis in een heroïsche wedstrijd te winnen. Marseille werd in sommige fases van de wedstrijd werkelijk zoek gespeeld door Feyenoord.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Olympique Marseille zal zeker beter voor de dag moeten komen in Marseille willen ze de Conference League finale bereiken. Feyenoord zal in Zuid Frankrijk ondersteund worden door ruim 3000 meegereisde supporters.

Zij zullen er alles aan doen om hun ploeg naar de overwinning te schreeuwen daar het een heet avondje zal worden, we kijken nu al uit naar Marseille vs Feyenoord!

Marseille teamnieuws

Olympique Marseille likt de wonden na de zwaarbevochten avond in de Kuip van afgelopen donderdag. De ploeg van Jorge Sampaoli maakte veel individuele fouten en leek onder de indruk van de kolkende Kuip waar Het Legioen er alles aan deed om Feyenoord aan een overwinning te helpen. 

Marseille had een slechte generale repetitie, aangezien er afgelopen zondag met 3-0 werd verloren van Olympique Lyon. 

In Marseille kan Jorge Sampaoli weer over de sterke rechtsbuiten Cengiz Ünder beschikken. Hij was er niet bij in Rotterdam. Konrad de la Fuente en Leonardo Balerdi zullen er niet bij zijn tijdens Marseille vs Feyenoord.

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord kan met trots terugkijken op de heenwedstrijd in Rotterdam. De ploeg uit Rotterdam Zuid wist Olympique Marseille met aanvallend voetbal in een hoek te drijven. Met goals van Dessers en Sinisterra wist Feyenoord knap met 3-2 te winnen. 

In tegenstelling tot de Fransen kende Feyenoord wel een goede generale repetitie: Fortuna Sittard werd afgelopen weekend met 3-1 verslagen.

In Marseille zullen Jens Toornstra en Justin Bijlow er in ieder geval niet bij zijn. Zij zijn nog steeds geblesseerd. 

Onderlinge resultaten

Voor de wedstrijd van afgelopen donderdag stonden Feyenoord en Olympique Marseille twee keer eerder tegenover elkaar. Feyenoord wist toen in Marseille de nul te houden en in Rotterdam te winnen met 3-1.

Wedtips Marseille vs Feyenoord

Feyenoord heeft Marseille in de heenwedstrijd laten zien dat ze wel degelijk een kans maken om de Conference League dit jaar te winnen. Arne Slot weet met zijn ploeg angst in te boezemen bij de nummer 2 van Frankrijk. In Marseille zal Feyenoord met een ander Olympique te maken krijgen. We verwachten dan ook dat Marseille voor eigen publiek vol voor de aanval zal gaan. 

Als Feyenoord de eerste helft weet te overleven dan denken we dat ze zeker een goede kans maken om door te gaan naar de finale van de Conference League. Er zullen met name kansen ontstaan op de counter. Uiteindelijk zal Feyenoord de Fransen op een gelijkspel weten te houden en doorgaan naar de finale. 

We hebben de volgende Marseille vs Feyenoord wedtips voor je geselecteerd, de odds komen van Circus Bet.

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.52)

🏆 Team bereikt de volgende ronde: Feyenoord (1.47)

⚽ Dubbele Kans: Feyenoord of gelijkspel (1.63)