Contacteer Ons

Voorspellingen

Marokko vs Spanje Voorspelling – WK Voetbal 2022

Marokko vs Spanje voorspelling wk 2022 achtste finale
Marokko vs Spanje Voorspelling – Achtste Finale
Aftrap: Dinsdag 6 December, 16.00 uur – Education Citystadion

Marokko vs Spanje Voorspelling

Op dinsdag 6 december spelen Marokko en Spanje hun 8e finale om 16.00 uur. Marokko deed wat niemand vooraf verwachtte. Ze eindigden namelijk als 1e in de groep met Kroatië en België. Spanje wist uiteindelijk na het verlies tegen Japan op de 2e plaats in hun groep te eindigen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Amrabat en Ziyech staan voor de loodzware opgave om Spanje uit te schakelen en naar de kwartfinales te gaan. Hopelijk hebben ze de wedstrijd Japan – Spanje gekeken, want het strijdplan van de Japanners werkte uitstekend.

Marokko teamnieuws

Marokko begon het WK in Qatar met een 0-0 gelijkspel tegen Kroatië. In de tweede wedstrijd tegen België wist Marokko de wereld te overtuigen dat ze wel degelijk over een goede ploeg beschikken. Ze wonnen namelijk met 2-0 van onze Zuiderburen. 

De derde en tevens de laatste groepswedstrijd tegen Canada wisten de Marokkanen dat ze aan een gelijkspel genoeg hadden om de volgende ronde te bereiken. Ze deden echter wat niemand had verwacht. 

Ze wonnen namelijk zelf knap van Canada met 2-1 mede dankzij een goal van Hakim Ziyech. Doordat Kroatië en België gelijk speelden, werd België dus uitgeschakeld, eindigde Kroatië als 2e en eindigde Marokko op de 1e plaats. .

Spanje teamnieuws

Spanje leek de eerste wedstrijd de hele wereld te waarschuwen door met maar liefst 7-0 te winnen van Costa Rica. De tweede wedstrijd tegen Duitsland verliep logischerwijs niet hetzelfde. Er werd namelijk met 1-1 gelijk gespeeld. De Spanjaarden kwamen nog wel op voorsprong door Morata, maar uiteindelijk wisten de Duitsers op gelijke hoogte te komen door een goal van Füllkrug.

In de laatste wedstrijd wist Spanje dat ze genoeg hadden aan een gelijkspel tegen Japan. Het enige scenario waarin Spanje nog kon worden uitgeschakeld, kwam bijna uit. Zowel Japan stond voor en Costa Rica stond ook op voorsprong tegen Duitsland. De Duitsers hielpen de Spanjaarden door met 4-2 te winnen van Costa Rica.

Voorspelling Marokko vs Spanje

Marokko vs Spanje wordt een interessante wedstrijd, waarin Spanje op voorhand de favoriet is. Dat is mede dankzij het goede spel tegen Costa Rica.

Echter, het kan gesteld worden dat Spanje alleen in die wedstrijd heeft laten zien dat ze goed kunnen voetballen. In de andere 2 groepswedstrijden stelde Spanje eerlijk gezegd toch teleur.

In tegenstelling tot Spanje wist Marokko wel indruk te maken door te winnen van België en gelijk te spelen tegen Kroatië. Als de Marokkanen wederom met volle overtuiging voetballen en als leeuwen vechten, denken we dat Marokko wel degelijk een kans maakt tegen Spanje.

Wij denken daarom dat Marokko vs Spanje uiteindelijk in een gelijkspel eindigt waarbij beide landen het net zullen vinden. De beslissing zal uiteindelijk in het voordeel van Spanje vallen in de verlenging.

Wedtips

De wedtips voor Marokko vs Spanje zijn afkomstig van Bet365. Maak hieronder een account aan en zet in op jouw favoriete weddenschap.

🏆 Reguliere Speeltijd: Gelijkspel (3.75)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.25)

🏆 Spanje gaat door naar de volgende ronde (1.25)