Contacteer Ons

Voorspellingen

Marokko vs Kroatië Voorspelling – WK Voetbal 2022

Marokko vs Kroatië voorspelling wk 2022
Marokko vs Kroatië Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Woensdag 23 November, 11.00 uur – Al Baytstadion

Marokko vs Kroatië Voorspelling

WK-finalist van 2018, Kroatië, komt op woensdag 23 November om 11.00 uur voor het eerst in actie op het WK 2022. Bondscoach Zlatko Dalic die zijn team op de vorige editie naar de finale wist te sturen, heeft een verjongde selectie opgetrommeld met behoud van een aantal sterspelers van weleer.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kroatië doet het erg goed op het Europese toneel en wist in de Nations League de groep met Frankrijk, Denemarken en Oostenrijk te winnen. Ze zullen dus gebrand zijn om dit goede resultaat op het WK voort te zetten.

Marokko doet alweer voor de zesde keer mee aan het WK, maar is beduidend minder succesvol dan Kroatië. De beste prestatie van het nationale team stamt uit 1986, toen voor de eerste en laatste keer de groepsfase werd overleefd.

In de groep met België en Kroatië zal Marokko er alles aan moeten doen om de groepsfase weer te overleven.

Marokko teamnieuws

De Marokkaanse selectie van bondscoach Walid Regragui zal worden geleid door aanvoerder Romain Saïss van Besiktas. Hij is ook de recordinternational van de ploeg, met 65 interlands op zijn naam.

Sterspeler Achraf Hakimi van PSG staat naast Saïss in de verdediging, samen met Nayef Aguerd van West Ham United.

Op het middenveld vinden we de voor Nederland bekendste speler van het Marokkaanse team terug. Ex-Ajacied Hakim Ziyech, die momenteel bij Chelsea speelt zal daar de dienst uitmaken.

In aanval zal het team leunen op spits Youssef En-Nesyri van Sevilla. De meeste goals worden echter verwacht van Ziyech, die met 17 goals voor de nationale ploeg op de tweede plaats op de topscorerslijst staat.

Kroatië teamnieuws

Na het geweldige WK van 2018 en de goede resultaten in de Nations League, zal Kroatië met vertrouwen naar Qatar afreizen. Het Oost-Europese land kan ook dit jaar weer als een outsider gezien worden die het ver kan schoppen.

Sterspeler en recordinternational Luka Modric is de aanvoerder van de Kroaten en zal zijn laatste WK spelen in Qatar. Hij wordt op het middenveld bijgestaan door Ivan Perisic van Tottenham en Marcelo Brozovic van Inter Milan.

De Kroaten hebben met Dominik Livakovic van Dinamo Zagreb een redelijk onervaren keeper op doel staan en ook de verdediging is vernieuwd. Zo zien we onder meer nieuwkomer Josko Gvardiol van RB Leipzig en oudgediende Domagoj Vida van Athene.

In de aanval zal de aandacht gevestigd zijn op Andrej Kramaric van Hoffenheim, hij is met 20 interland doelpunten de meest trefzekere aanvaller.

Voorspelling Marokko vs Kroatië

Gezien het sterke optreden van Kroatië in de Nations League en het ervaren team aangevuld met nieuwkomers, verwachten we dat de Kroaten uiteindelijk zullen afrekenen met Marokko.

Wel moet gezegd worden dat Marokko een gedegen tegenstander is, die ook wel een doelpuntje mee kan pikken.

Uiteindelijk verwachten we dat de ervaring op het WK en de kwaliteit van de selectie van Kroatië de doorslag zullen geven.

Wedtips

De wedtips voor Marokko vs Kroatië zijn afkomstig van BetCity.

Opvallend is dat de quoteringen voor een overwinning van Kroatië met 2.05 aan de hoge kant zijn. Dit is dan ook een absolute aanrader voor deze wedstrijd.

🏆 Winnaar: Kroatië (2.05)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.07)