Contacteer Ons

Voorspellingen

Manchester City vs Tottenham Hotspur Voorspelling

manchester city vs tottenham hotspur voorspelling premier league 2023
Manchester City vs Tottenham Voorspelling – Premier League
Aftrap: Donderdag 19 Januari, 21.00 uur – Etihad Stadium, Manchester

Manchester City vs Tottenham Hotspur Voorspelling

Aanstaande donderdag speelt Manchester City thuis tegen Tottenham Hotspur. Ofwel de nummer 2 tegen de nummer 5 in de Premier League. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Manchester City heeft door het verlies van afgelopen weekend in de derby tegen Manchester United een achterstand van 8 punten opgelopen op koploper Arsenal. Datzelfde Arsenal wist namelijk afgelopen weekend te winnen van Tottenham. 

Om Arsenal niet nu al uit het oog te verliezen moet Man City dus winnen aanstaande donderdag. De Spurs, op hun beurt, moeten winnen om aan het einde van het seizoen Champions League voetbal veilig te stellen. Het belooft dus een interessante wedstrijd te worden waar veel op het spel staat voor beide teams.

Man City teamnieuws

Het grote nieuws van Manchester City is dat Haaland nog niet heeft gescoord in het nieuwe jaar. De laatste keer dat de boomlange Noor wist te scoren was op de laatste dag van 2022 tegen Everton. Sindsdien is Haaland nog zonder doelpunt en het is dan ook wachten tot hij weer het net weet te vinden. 

De laatste wedstrijd van Manchester City ging verloren tegen stadsgenoot Manchester United afgelopen weekend. De ploeg van coach Pep Guardiola kwam nog op een 0-1 voorsprong, maar uiteindelijk was het de ploeg van coach Erik ten Hag die met 2-1 wist te winnen. 

Guardiola kennende zal hij naar aanleiding van de verloren stadsderby van afgelopen weekend enkele veranderingen in zijn opstelling gaan doorvoeren. We verwachten dat Haaland overigens wederom de voorkeur krijgt in de spits. De enige afwezig is verdediger Mendy. Hij is door Guardiola disciplinair geschorst.

Tottenham teamnieuws

Daar waar Haaland bij Manchester City niet weet te scoren, is het Harry Kane bij Tottenham die wel het net weet te vinden in het nieuwe jaar. Met uitzondering van afgelopen weekend, scoorde de Engelse spits in elke wedstrijd in het nieuwe jaar. 

Afgelopen weekend was het echter Arsenal die Tottenham van scoren wist te weerhouden. In de Londense stadsderby werd het namelijk 0-2 voor Arsenal. 

Door deze nederlaag moet Tottenham tegen Manchester City winnen om niet plaats 4 uit het oog te verliezen. Deze plek geeft aan het einde van het seizoen namelijk recht op Champions League voetbal. 

Coach Conte kan overigens over een geheel fitte selectie beschikken aanstaande donderdag. Harry Kane en Son zullen dan wederom op zoek gaan naar doelpunten in de voorhoede van de Londenaren.

Onderlinge resultaten

Sinds 2018 speelden Manchester City vs Tottenham 12 keer tegen elkaar. Man City wist 6 keer te winnen. De Spurs wonnen 5 keer en er werd maar 1 keer gelijk gespeeld.

De laatste keer dat beide teams tegenover elkaar stonden was in februari 2022. Het werd toen 3-2 voor Tottenham mede dankzij 2 goals van Harry Kane.

Pak 50x je inzet bij winst van Man City

BetCity doet altijd zijn best om nieuwe klanten tevreden te stellen en ze hebben weer een fantastische Odds Boost voor Manchester City vs Tottenham Hotspurs!

Nieuwe spelers kunnen maar liefst 50x hun inzet winnen als Man City weet te winnen aanstaande donderdag.

Je claimt de odds boost heel eenvoudig:

  1. Maak een account via deze knop
  2. Stort minimaal 20
  3. Selecteer de Odds Boost

Voorspelling Man City vs Tottenham

Wij verwachten een open wedstrijd tussen twee teams die de punten hard nodig hebben. Manchester City vs Tottenham staat altijd garant voor doelpunten. In 2010 werd er voor de laatste keer doelpuntloos gelijkgespeeld. In alle ontmoetingen tussen beide teams daarna werd er altijd minimaal 1 keer gescoord. 

Wij denken dat Manchester City aanstaande donderdag zich met winst weet te herstellen van de nederlaag tegen Manchester United. De ploeg van Guardiola zag er namelijk veel beter uit dan de ploeg van Conte tegen Arsenal. Daarnaast denken we dat Haaland voor het eerste keer het net weet te vinden in het nieuwe kalenderjaar.

Wedtips

De wedtips voor Manchester City vs Tottenham Hotspur zijn afkomstig van Bet365.

🏆 Manchester City wint (1.36)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.88)

Erling Haaland scoort (1.57)