Contacteer Ons

Voorspellingen

Manchester City vs Real Madrid Voorspelling – Champions League

Manchester City vs Real Madrid voorspelling 17 mei 2023 champions league
Manchester City vs Real Madrid Voorspelling – Champions League
Aftrap: Woensdag 17 Mei, 21.00 uur – Etihad Stadium, Manchester

Manchester City vs Real Madrid Voorspelling

Manchester City en Real Madrid maken zich op voor de tweede halve finale van de Champions League dit seizoen. In de eerste wedstrijd lieten beide teams zien dat ze erg aan elkaar gewaagd zijn. Er werden dan ook niet bijzonder veel kansen gecreëerd in Spanje.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Uiteindelijk eindigde de eerste wedstrijd in een 1-1 gelijkspel door prachtige doelpunten van Kevin De Bruyne en Vinicius Jr. De beslissing zal dus in de tweede wedstrijd in Manchester moeten vallen.

Man City teamnieuws

Manchester is dit seizoen nog in de race om zowel het landskampioenschap als de Champions League te winnen. De ploeg staat momenteel bovenaan in de Premier League op basis van verliespunten. Concurrent Arsenal zal dus moeten hopen op een misstap van Manchester City in de laatste wedstrijden van het seizoen.

In de wedstrijd tegen Real Madrid kon Manchester City niet echt een vuist maken. Zo was Haaland de gehele wedstrijd onzichtbaar. Dit kwam mede dankzij goed verdedigend werk van Real Madrid-verdediger Rüdiger.

Tegen Real Madrid kon trainer Pep Guardiola niet beschikken over onze landgenoot Ake. Hij viel namelijk uit in de wedstrijd tegen Leeds United. Het is de verwachting dat hij in de returnwedstrijd in Manchester City gewoon weer van de partij zal zijn.

Real Madrid teamnieuws

Omdat Real Madrid al enige tijd weet dat ze geen kampioen van Spanje kunnen worden, zijn alle vizieren gericht op het winnen van de Champions League. Trainer Carlo Ancelotti geeft zijn sterspelers dan ook zo veel mogelijk rust. In de wedstrijd tussen de 2 clashes met Manchester City zal dit dan ook niet anders zijn.

Het moet gezegd worden dat deze methode van de ervaren Italiaanse coach goed werkte in de heenwedstrijd. Real Madrid creëerde namelijk een aantal goede mogelijkheden, maar had pech in de afronding. Aan de andere kant gaven de Spanjaarden ook niet veel kansen. Al met al denken we dan ook dat Real Madrid zeker tevreden kan terugkijken op de eerste ontmoeting met Manchester City.

Er zijn vooralsnog geen blessures bekend bij Real Madrid. Spelers met pijntjes zullen wederom rust gegund worden, zodat Ancelotti over een geheel fitte selectie kan beschikken in de returnwedstrijd.

Onderlinge Resultaten

Real Madrid en Manchester City troffen elkaar 9 keer in de Champions League. Real Madrid daarvan 3 wedstrijden te winnen. Manchester City wist ook 3 keer te winnen. Er werd 3 keer gelijk gespeeld.

De laatste keer dat beide teams in de tweede wedstrijd moesten uitmaken wie er door moest gaan naar de finale was een jaar geleden. Toen werd het 3-1 in Madrid voor Real Madrid. Doordat Manchester City maar met 4-3 thuis wist te winnen, ging Real Madrid toen door naar de finale van de Champions League.

Voorspelling Manchester City vs Real Madrid

In de eerste wedstrijd lieten beide teams al zien dat ze de beste ploegen in de Champions League zijn. Daarnaast zagen we ook dat ze enorm aan elkaar gewaagd zijn. De tweede wedstrijd zal daarom een spannende ontknoping kennen.

Aan de ene kant heeft Manchester City natuurlijk het thuisvoordeel. De supporters zullen er alles aan doen om hun ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Aan de andere kant is er Real Madrid. Geen enkele club heeft meer halve finales in de Champions League gespeeld dan Real Madrid. Wij denken dan ook dat op basis van deze ervaring Real Madrid zal winnen en uiteindelijk door zal gaan naar de finale.

Wedtips

De wedtips voor Manchester City vs Real Madrid zijn afkomstig van Bet365.

🏆 Wedstrijd wordt bepaald in de verlenging: Ja (7.00)

🏆 Real Madrid kwalificeert zich: Ja (3.50)

⚽ Beide teams scoren: Ja (1.61)

🥅 In totaal meer dan 3.5 doelpunten (2.37)